Najdi forum

U Zanima me tudi če veste od kod do kod se gibljejo cene?

Cene so od 5 do 40 tisoč tolarjev.

Tako rabljenih kot novih. Pa eš to predlagam, če vzamete za dojenčka vzemite tistega z večjimi kolesi, je veliko bolje za vozit in tistega športnega se splača vzeti z malo večjimi kolesi, najboljši je pa “marela” ker je hitro zložljiv.

Jaka

Vendar marela ni primeren za čisto n9ovoropjenčka, je pa zelo fin za kasneje.Morda veste za kako trgovino,m, ki bi jih imeli Chiccotove vozičke?

kiko ima več svojih trgovin – na wolfovi, pod maxijem – nasproti parme. njihove vozičke pa prodaja tudi baby center. to vse je v ljubljani.
cene pa so glede na firmo primerne – beri: visoke.

Koliko v primerjavi s Peg perego? Zanima me tudi če veste kje je kaka trgovina Peg perego?

Na Celovški, malo naprej od Hale Tivoli na isti strani ceste. Velika izbira.

cene so pa zelo podobne.

Kar nekaj modelov vozičkov imajo v trgovini Zajček (Forme) na levi strani ceste, če greste iz Šk. Loke proti Kranju. Zanesljivo imajo znamko Peg Perego, za Chicco pa nisem povsem prepričana. Modele obeh znamk pa imajo v izobilju v Baby centru v Ljubljani.
Cene so približno enake. Tudi mi smo pred kratkim kupili voziček in v kombinaciji z njim tudi avtosedež. Vendar pa so mi skoraj v vseh trgovinah priporočili znamko Peg Perego, saj so ti vozički lažji, ker imajo alu. podvozje in nasplošno se mi zdijo precej bolj praktični. Sicer pa je izbira vozička odvisna od več dejavnikov (teža, velikost, finančne zmožnosti……), zato vam priporočam, da se zapeljete v eno od trgovin, kjer boste še najbolje postreženi z informacijami (tako glede uporabnosti, kot tudi glede cene).
Povem naj še, da sta omenjeni znamki verjetno v višjem razredu, kar se vozičkov tiče, tako po kvaliteti, kakor po ceni.
Mi smo v končni fazi voziček (Peg Perego) kupili v Italiji, kjer je bil za cca. 25% cenejši.

Pod maxijem ni vec nijhove trgovine

Pozdravljena!

jaz ti svetujem, da se odpeljes v Italijo, najlazje v Trst ker je lepo avtocesta in se hitro pride.
Jaz zivim v Italiji in sem v zadnjem mesecu pripeljala 3 vozicke Chicco v Slovenijo, ker so tu priblizno 10.000-15.000 cenejsi kot v Sloveniji. Poleg tega lahko pa se na meji dobis nazaj IVO ( davek ).
Vendar te opozarjam da si v Trstu pogledas vec trgovin in ne samo Chicco, ker se lahko zgodi, da je v drugi trgovini cenejsi kot v Chiccotovi.
In ce se bos odpravila v Italijo, ti svetujem da si kupis vse potrebno ( avtosedez,… )
No naj ti se povem da sem jaz v sloveniji kupila stolcek za hranjenje od Peg perega (Prima mamma) in je bil cca. 32.000 sit, tukaj v Italiji je pa 19.000 Sit.

Srecno!

Na Celovški v Ljubljani in v IOC Trzin je trgovina Mami, ki je zastopnik za Peg Perego. Njihove stvari pa prodaja tudi trgovina Sonček hala A v BTC. Venda je mogoče trgovina Mami nekeliko cenejša ker so edini uvozniki za Peg Pereg.

Kje pa je to točno, zravenj česa bolj znanega- namreč nisem iz Ljubljane.?

New Report

Close