Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Zdravo življenje Kajenje Champix ko že opustiš kajenje ?

Champix ko že opustiš kajenje ?

Spoštovani,
tudi jaz sem se odločila, da preneham s kajenjem. Od zdravnice sem dobila recept za Champix. Poskusila bi brez a če bi bila “kriza” v prvih dneh prevelika ali lahko potem začnem z jemanjem teh tablet? Trenutno jemljem še antibiotik.
Hvala za odgovor!

Spoštovana!

Seveda lahko poskusite tudi brez tablet. Načeloma se Champix jemlje po določeni shemi, lahko pa se tudi naknadno odločite za njegovo jemanje. V tem primeru svetujem, da opravite celotno zdravljenje, da bo uspeh boljši. Antibiotiki niso težava pri jemanju Champixa.

Vsekakor vam čestitam za pogumno odločitev, da ste prenehali s kajenjem in držim pesti za uspeh. Prepričan sem, da zmorete.

Prav lep pozdrav in lep dan želim dr. Tomaž Čakš , dr. med.

Hvala za odgovor in spodbudne besede. Recept še vedno “ždi” v omari kot neka varovalka, če bo prehudo :))) Pomagala sem si še z knjigo Allena Carrra Končno nekadilci, ki je res fantastična. Verjamem, da mi bo uspelo.
lp

Spoštovani!
Danes je 8 dan. Še vedno slabo spim in imam “čudne” sanje. Ne jemljem nobenih “pripomočkov” za odvajanje. Prosim povejte mi koliko časa lahko pričakujem, da se bo to še nadaljevalo oz. kdaj naj bi ti odtegnitveni sindromi izveneli? Ali si naj s čim pomagam? Ker kriza ni prehuda se mi zdi, da Champix ne pridejo v poštev?!
Hvala za vaš odgovor!

Spoštovani!
Prosim še za nasvet glede težav s koncentracijo….
Hvala!

New Report

Close