Najdi forum

Champix & Co

Pozdravljeni

Na vasem forumu veliko preberem na temo tablet Champix. Vsaj kot sem zasledila, je veliko argumentov v prid tej metodi. Vem da ste že velikokrat razložili pomen teh tablet, vendar bi vas vseeno prosila če mi vsaj navedete nekaj razlogov zakaj so toliko uspešne. Vsaj toliko da grem oborožena s temi informacijami do svojega zdravnika. Še enkrat hvala. Špela

Zdravilo je uspešno zato, ker po eni strani z vezavo na nikotinske holinergične receptorje prepreči vezavo nikotina, ob tem pa v manjši meri stimulira te receptorje, da se zmanjšajo abstinenčne krize. Ob tem je zelo varno zdravilo z malo možnosti za stranske učinke.Pokazalo se je kot trenutno najuspešnejše zdravilo za pomoč pri prenehanju kajenja. Seveda pa čarobnih paličk ni in zato mora vsakdo tudi sam vložiti določen trud, da konča svojo odvisnost od nikotina.

Prav lep pozdrav in lep dan želim dr. Tomaž Čakš , dr. med.

Hvala za te informacije. Kot rečeno veliko berem o teh tabletah (Champix…), pa so ljudje navdušeni. Tudi moja prijateljica je poskusila, pa je že davno prekosila svoj osebni rekord. Ne kadi že 3 mesece. Prej tega ni bilo mogoče.
A mogoče obstaja kakšna spletna stran kjer bi mogoče lahko prebrala “FAQ”…

Še enkrat hvala.

P.S.
Se lahko oglasim tudi pri vas? Ali rabim napotnico?

Lp
Spela

Spoštovana!

Glede spletne strani Vam ne bi vedel odgovoriti, razen tiste, ki jo ima proizvajalec zdravila in je vezano na zdravljenje. Na vsaki škatljici se stran napisana.
Sam trenutno nimam ambulante za pomoč pri odvajanju od kajenja, jo pa na Zavodu za zdravstveno varstvo Ljubljana pripravljamo in upam, da bo najkasneje do konca leta zaživela. Za obisk ne bo potrebna napotnica, bo pa samoplačniška.
V kolikor bi si želela pogovor, se lahko oglasite tudi že prej, vendar Vam bi točen datum lahko povedal šele drugi teden, ko se vrnem z dopusta.

Prav lep pozdrav in lep dan želim dr. Tomaž Čakš , dr. med.

New Report

Close