Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Čeveljčki -Beljak/Villach

Čeveljčki -Beljak/Villach

A je katera hodila za čevlji za smrkoline? Tačka je tako zrastla, da ni nič več prav. Pa da ne lezem zaman čez klance, a je katera že poskušala dobit kake prehodne čeveljčke (21/22) po znosnih cenah v Beljaku/Villach? Znosno je tam do 40 eur. Bi pa rabili visoke in nizke. Kako je pa v Celovcu?

Za podatek že vnaprej hvala.

Pozdravljena!

Imam dobro izkušnjo s trgovino Shoe 4 you (zraven New Yorker-ja) v Beljaku. Velikokrat imajo tudi znižane Naturino čeveljčke.

LP, gaia

Jaz tudi :))) A imajo kaj na zalogi?? Si bila pred kratkim kaj tam? To me bolj skrbi, saj včasih v enem tednu 2 x lezem čez, če hočem kaj dobiti.

Mož gre v petek dopoldne v Avstrijo. Gre sicer v Celovec, toda če bo imel čas, se bo ustavil tudi v Beljaku in pogledal. Ali ti to odgovarja ali je prepozno?

SUPER!!!!

Nameravam v začetku naslednjega tedna prestolonaslednika obut in sem zelo nesrečna, če ga moram 2 x vlačit tja gor. Ima tako visoko nogo, da mora obvezno vse pomerit. Bom ful hvaležna, če bo res lahko vrgel en “uč”.

Ima že zapisano na listku in je obljubil, da bo pogledal, če bo le šel tam mimo. Ti sporočim v petek.

LP gaia

Ojla!

Mož je bil v trgovini, pravi pa, da ni bilo videti kakšne posebne izbire prehodnih čeveljčkov. Mogoče bo za počakati še kakšnih 14 dni ali pa preveriti še v kakšni drugi trgovini.

LP, gaia

New Report

Close