Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Cestitke

Cestitke

Sem pogresila eno sotrpinko na forumu.
Pa mi je dobra Doroteja povedala, da je docakala dve modri crtici.

Iz vsega srca cestitke! Po vsem, kar si prestala! Drzim pesti za najboljse!

Ja, Emi – tudi jaz sem že razmišljala kako naj ji čestitam in tole je zelo dobra ideja.
Draga bodoča mamica: čestitam ti iz vsega srca, da si končno dočakala svoji dve črtici. Bil je že čas. Sedaj pa te bom priporočila angelu varuhu, da bo vse teklo kot mora. Uživaj svojo nosečnost in vedi, da ti stojimo ob strani.

Pozdravček – Ajda J

Ste pa skrivnostne:))))
Vsekakor se pridružujem čestitkam, pa katerakoli že je. Mislim, da si vsaka zasluži en velik aplavz in obilo sreče do konca!

Tudi jaz se pridružujem čestitkam in iz vsega srca želim lepo nosečnost in zdravega navihančka ali navihanko.
Res je to enkratna novica, zato Doroteja: hvala, da si nam povedala. Dan je še veliko lepši, kot bi bil sicer.
S.

Ona ze ve. In – mogoce se nam bo oglasila in povedala, kako ji gre.

Jaz se tudi pridružujem čestitkam novopečeni mamici in ji želim, da bo vse teklo kot mora in, da se bo kmalu oglasila in nam poročala kako ji gre.

Lp Ema

Se pridružujem čestitkam!!!Katerakoli že je, vsekakor si zasluži lepo,lepo nosečnost in še lepšega dojenčka.

Iskrene česitke tudi tebi!!!!!!

14 dni sem bila stran od računalnika, zato nič več ne štekam, zakaj gre. Ali mi lahko katera pojasni, katera je ta skrivnostna nosečnica? Ha, kako naj kar čestitam tja v tri dni, če ne vem, za katero gre!

Pomagite moji radovednosti!

New Report

Close