čepki za ušesa
POZDRAVLJENI.pa še to….VEM DA SE S palčkami ušes ne sme čistiti pa vendar včasih to nareim in sicer na desni mi gre palčka do konca skozi luknjico na levi pa ne gre skozi luknjico kot da bi bila premjhna.druga stvar pa je da me v tej uhi včasih nekaj zaboli in takoj mine vendar se vedno zelo prestrašim.sem mislila da je od čepkov sam to zaboli nenadno nekje v notranjosti na levi uhi tam kjer ne gre palčka lepo v uho.
hvala
pozdravljeni.
v enem drugem postu ste napisali da čepkov ne svetujete jaz pa mam tiste ki se v merkurju kupijo in so za delavce in brez njih ne gre ker je v našem bloku res hrup.sem ravno danes spala drugje in sem komot bre čepkov spala tu pa nikakor ne morem.zanima me zakaj jih odsvetujete.sluha nikakor ne morejo poškodovati?kaj se zgodi če se vlaga nabere v ušesu????’KER UHO PONOČI NE DIHA????KAJ PA DELAVCI KI TO UPORABLJAJO VES DAN????
M.
Pozdravljeni,
sicer je od zadnjega sporočila v temi minilo že veliko časa, ampak morda pa bo nekomu vseeno prišlo prav. Čepke po meri si je fant, ki je glasbenik, dal narediti na servisu slušnih aparatov po priporočilu prijatelja (ravno tako glasbenika). Naredijo jih na podlagi odtisa ušesa. Lahko se izbere filter dušenja zvoka (-15 dB, -25dB itd.) Trenutno jih ima še v izdelavi, ampak naj bi zelo ublažili hrup, obenem pa ne pokvarili kvalitete zvoka.
Lep pozdrav!