Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost CENZURA FORUMA IN MOJ ODHOD

CENZURA FORUMA IN MOJ ODHOD

Dragi forumci!

Ker se je odgovornemu verjetno zdolgočasilo življenje, ga polni z brisanjem sporočil. Ker so to po mojem mnenju popolnoma nesporni teksti, bom to označil kot neutemeljeno neumnost. Iz tega razloga se poslavljam s tega foruma. Vsaj do takrat, ko bo Primož pri sebi razčistil, kaj utegne komu “škodovati” in kaj ne.

do takrat lep pozdrav !

Najverjetneje pa tako ali tako ne boste prebrali tega sporočila, ker ga bo Primož ponovno iz neutemeljenega razloga izbrisal. Tukaj bi še dodal, da ni bilo cenzurirano nobeno moje sporočilo, vendar to ne igra nobene vloge, saj se je s tem temeljni koncept foruma ( v mojih očeh) zrušil.

Buk

Buk se popolnoma strinjam s tabo! Očitno se je Primož šele sedaj zavedel, da je lastnik foruma in more to tudi pokazat. Sodnik, ki je najmanj opazen je najboljši.

LP, miki

Tut jst se čist strinjam, da je forum čist ok in da cenzura ni potrebna. Že res da je Primož “ustanovitelj” tega foruma, vendar pa razpravah ne sodeluje zato mislim da nima pravice da nam briše teme, poste…vsaj dokler res ne bo prišlo do kakšnih hujših kršitev oz. se bomo začeli čez koga (kaj) resno pritoževat…Verjetno je forum naredil z namenom, da razpravljamo o vseh temah ki so nam blizu, ampak če bo šlo tako naprej bo forum propadel…Buk vztrajaj z nami!!!

nova
Uredništvo priporoča

Sem dokaj reden obiskovalec foruma, nisem pa natančno seznanjen z vsebino sporočil, ki se briše.Bi se strinjal, da je Primož že z opozarjanjem, da je določen jezik vulgaren nekako poizkušal cenzurirati svobodo govora, kar ni vedno primerno.
Se pa po drugi strani strinjam z nekaterimi drugimi njegovimi posegi. Sporočilo v smislu “katera bi šla z mano, da ji deformiram…..” je očitna provokacija, verjetno namerno sprožena, da bi jo Primož zbrisal in da bi se lahko kakšen posameznik zgražal nad cenzuro.Samo sporočilo, pa promovira nasilja. Se strinjam tudi s Primožovim posredovanjem pri resnem vprašanju punce, kako je, če obiskuješ psihiatra.

Buk, tvoji odgovori so se mi zdeli zanimivi…….. pogrešala te bom

Neglede na svobodo govora – smo kulturni ljudje in naj bi se kulturno vedli…
Primož hoče po mojem mnenju z cenzuro določenih postov doseči, da je forum na nekem kulturnem nivoju… pa svoboda govora gor al pa dol. Pa glede na to, da je lastnik in ustanovitelj tega foruma ima on pravice delat na forumu kar mu srce poželi (tudi brisanje postov, ki mu niso všeč)…

Nekateri smo kulturni, nekateri ne. Tisti, ki niso, že tako dobijo od ostalih tu gor. Še nabolj trdovratni odnehajo ko zaštekajo, da so kreteni. Zato se mi brisanje postov ne zdi prav. Primož je nekaj dni nazaj rekel, da naj se izogibamo vulgarnim izrazom. Da se da vse kulturno povedati. Svetovno priznani pisatelji, ki so dobivali najbolj priznane nagrade, so se izražali bolj vulgarno in obsceno kakor tisti grajani tip s foruma. Ne spomnim se kateri izraz je uporabil. Kako ne bi izgubila volje. Zakaj bi sploh pisal, če pa bo jutri mogoče zbrisano. Večina tu gor ns je dovolj kulturnih, da damo ostalim vetra. Hitro se poleže.

Ma jebeš ti kulturo, povsod sama kultura. Folk se počuti bolj domače če lahko izrazi svoje mnenje brez da bi pazo na vsako besedo ki jo bo napisal. Seveda so razna žaljenja druga pesem! Če je naslov foruma Mladi…bi blo treba sprejet tudi sleng mladih! Se ti ne zdi? Ja Primož ma pravico brisat poste ampak naj to počne pravično. Potem naj briše vsem in ne samo enim ki njemu ne dišijo. Mislim da so veliko večji problem razne provukacije kot pa neprimerno izražanje.

S pozdravi!

LP, miki

Ja miki,
TAKO je

Jilly

Tako je gost19. Natančno tako, kot si napisal. Pimoževa želja je, da forum ostane na kulturnem nivoju ! Posti, ki niso ” všeč ” uredniku, se dosedaj še nikoli niso brisali. Brišejo se posti, ki so nekulturni, žaljivi in včasih že na meji dostojnega.
Meni se zdi prav tako. Sicer pa, brisani post je menda pisal nekod izmed nas , zakaj in s kakšnim namenom ??

lp, Jana

Če bi temu bilo tako pol bi zdaj moralo manjkat že preko 1000 postov! Malo premisli. Manjkajo pa samo določeni…

LP, miki

Miki, glej, omenjena dva posta sta bila skrajno nesramna. To, da ni zbrisano vseh
omenjenih 1000 postov pa dokazuje, da urednik le ima en ” prag ” tolerance. Pa saj je tako tudi na drugih forumih. Moderatorji stalno opozarjajo na kulturno vedenje. Si predstavljaš kaj bi bilo, če bi vsak lahko pisal čisto vse, kar mu pade na pamet, ob trenutku, ko je manj ali več dobre ali slabe volje.
Nekdo pač pride na forum iz razloga, da pride do določenega nasveta…..nekomu drugemu pa je cilj dvigovati prah, žaliti in se sprenevedati. Nenazadnje pa, je to del medicinskega foruma, zato se mi ne zdi primerno, da bi na njem bile take teme, kot sta omenjeni dve, ki sta bili zbrisani. No, moje mnenje je to !

Lp, Jana

Ja s tem se popolnoma strinjam pa vendar je tisti prag tolerance obrnjen samo v določeno smer. Mu pa dam prav da je zbrisal tista 2 posta, saj sta bila skrajno žaljiva.

LP, miki

Oki, Miki, lep večer še naprej, moram it :))

lp, Jana

Uh, ne morem več zdržati. Sem že nazaj ljudje! Bedna akcija, priznam! Sedaj sem se naspal, maček je izginil in odpravljam se ven. Dejansko je res tako, da ni s tem nastala nobena škoda, ko je Primož izbrisal tista dva posta. Bila sta res blesava, a kaj potem? V ponedeljek bi bila že nekje v ozadju. Prebrana (če) in sproti pozabljena. Kakorkoli, ta trenutek mi je vseeno, če se bojo brisali ali ne.
Žal pa moram priznati, da se je nekako neželeno vrinila v glavo ideja, da bi poskušal kaj gre skozi Primoževo cenzuro. Ne, ne bom. Kot sem že omenil, mi je pravzaprav vseeno.

cestitke,se strinjam!

Buk, super. Vesela sem tvoje razumne odločitve :))))
Dobrodošel nazaj !!!

Lp, Jana

Ne vem Buk! Mene ima na tapeti ne samo urednik, še marsikdo drug…samo drug forum. Pisati žaljivo pa je relativno. Če te nekdo napade, se pa lahko braniš, ali ne? Iz lastnih izkušenj ti povem:NE: Ker netiš prah…kaj čem pol? Pisat ali molčat? Zaradi nekaterih definitivno ne bom nehala, pa če se postavijo na glavo. Včasih vse pisarije zgubijo smisel. Zame so ga že davno. In zakaj pišem? Samo zato, ker sem tudi v resnici spoznala nekaj super ljudi iz foruma in mi ni žal…Res ne. Jih ne bom naštevala, ker sami dobro vedo.
lp
Angel*

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close