CENTRUM OD A DO Ž
SPOŠTOVANI,DR.PUŠENJAK!
GLEDE MOJIH VPRAŠANJ IN VAŠIH ODGOVOROV,KI SO MI POMAGALI,SE VAM ISKRENO ZAHVALJUJEM.
IMAM PA SPET NEKAJ VPRAŠANJ:A LAHKO JEMLJEM TABLETE CENTRUM OD A DO Ž,KI VSEBUJEJO POLNO VITAMINOV ŽE PRED NOSEČNOSTJO?KER SEM EPILEPTIK,JEMLJEM TABLETE TEGRATOL(1 TABLETO ZJUTRAJ) IN ME ZANIMA,ČE BI JIH LAHKO JEMALA?IMAJO KAKŠNE STRANSKE UČINKE?PRAVIJO MI,DA BI NAJ TO JEMALA,DA SE NAPOLNIM Z ENERGIJO IN VITAMINI.
MISLITE,DA BI BILO DOBRO PREDEN SE ODLOČIM ZANOSITI?JIH LAHKO JEMLJEM TUDI V NOSEČNOSTI?KAKOM DOLGO PA?ALI SPLOH NE?
KAJ MI SVETUJETE?
HVALA ZA ODGOVOR IN LEP VEČER ŠE NAPREJ.
Spoštovani,
omenjene vitamine lahko uporabljate ves čas, tako pred kot po zanositvi. Zavsak slučaj samo preveite, kolko vitamina A omenjeni multivitamin vsebuje. Več kot 4000 ie dnevno na dalši rok bi vam namreč odsvetoval.
POZDRAVLJENI!
ZDAJ SEM NA INTERNETU PREVERILA SESTAVO TEH TABLET IN PIŠE,DA VITAMIN A (RETINIL ACETAT) VSEBUJE 4000 LE.NOSEČNICE NAJ NE BI PRESEGLE DNEVNE DOZE 5000 LE VITAMINA A.UPORABA JE 1X DNEVNO ZJUTRAJ.
TOREJ PRAVITE,DA JIH LAHKO JEMLJEM DO ZANOSITVE,V NOSEČNOSTI PA NE VEČ?KAJ PA NARAVEN TONIK FLORADIX FLORAVITAL,KI VSEBUJE ŽELEZO,VITAMINE IN RASTLINSKE IZVLEČKE IN JE PRIMEREN ZA NOSEČNICE TER OTROKE OD 1 LETA DALJE?SE GA LAHKO KUPI V LEKARNI ALI SAMO NA RECEPT?
HVALA ZA ODG.LEP VEČER.
kolikor vem, so vsi multivitamini izvzeti z liste zdravil in zato niso na recept. Sicer pa za nosečnice niso problematični nobeni multivitamini, ki ne vsebujejo preveč vitamina A, saj je takorekoč samo ta vitamin lahko problematičen ob prevelikih odmerkih.