Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Psihologija in psihiatrija Depresija, anksioznost in razpoloženjske motnje center za duševo zdravje logatec dr. ingrid velikonja – izkušnje?

center za duševo zdravje logatec dr. ingrid velikonja – izkušnje?

Iščem novega psihijatra/injo ker se z zadnjim nisem ujel in bi rad drugo mnenje. Ima kdo izkušnje z dr. Velikonjo? zaposlena je v centru za durševno zdravje v logatcu. Imajo še eno psihijatrinjo mislim da dr. Švab, a sem za njo slišal same negativne stvari.

ODSVETUJEM DR. VELIKONJA IZ LOGATCA! Manipulativna, večkrat sovražna in živčna ko ima slab dan, tudi do pacijenta, še zlasti nevarna za ženske pacijente pri moških pa igra na karto ženskosti kar je za ženo ali mati ali sestro pacijenta strašno. Po moje  ima veliko svojih težav ki se poznajo na rezultatih zdravljenja.  Biti biseksualka ki živi v troje z moškim ni človek ki bi mu zaupal svoje težave. Naše težave so ponavadi težave ki izhajajo iz vsakodnevnih situacij normalnih ljudi ki jih ona ne razume in jih noče razumeti. To velja še posebno če imaš težave v družini ali v zakonu ali s prijatelji ali v službi. Veliko jih poznam ki imajo enako slabo mnenje.

Pozdrav Normalni. Z zvezi z Ingrid Velikonjo imam tudi sam pomisleke. Na  forumu starševski čvek je uporabnik Nolo leta 2018 napisal, da sploh ni po izobrazbi psihiater temveč psiholog.
Obstaj kakšna zanesljiva informacija glede njene izobrazbe?

lep pozdrav tebi in vsem ostalim normalnim.

 

New Report

Close