Najdi forum

Cene za obnovo stanovanja

Lep pozdrav vsem!

Smo mlada družina, ki je kupila stanovanje, ki potrebuje popolno obnovo, ker se stem nismo kaj dosti ukvarjali me zanimajo cene za naslednje stvari:

KOPALNICA
KUHINJA
TLA (Rada bi imela laminat oz parket, pa ne vem kakšna je razlika v ceni)

Ker je denar problem, bi prosila vse, ki mi lahko svetujejo kako bi čim ceneje prišli skozi a kljub temu ne bi stvari bile slabe in bi jih bilo treba čez par let ponovno zamenjati. Hvala vsem

Živjo,

predvsem si podala premalo podatkov.

Okvirne cene:

Kopalnica: ploščice od 2.000 – 10.000 na kv.meter, koliko boš plačala za polaganje je odvisno od keramičarja. Ali bo potrebno menjati tudi cevi, ali boš kupila novo pohištvo, novo banjo, umivalnik, armature itd…

Kuhinja: leseni deli od nekaj sto tisoč do mio sit, bela tehnika: spet odvisno od proizvajalca…

Laminat dobiš za od 1.000 do 4.000 sit na kv. meter, parket se začne nekje od 4.000 sit.

Torej, v tej enačbi je veliko neznank, rekla pa bi, da bo zagotovo potrebnih več kot 2 mio sit.

MI SMO PRED TREMI LETI PREUREJALI STANOVANJE, PLOŠČICE, MENJAVA CEVI, LAMINAT, BELJENJE, ENO STENO VEN. IN JE BILO 1.300.000,00. V TO CENO JE VŠTETA TUDI BANA, UMIVALNIK, 3 PIPE, BOJLER.

New Report

Close