Najdi forum

NAbavljamo kuhinjo in smo dobili prvi predračun: 5000 Eurov za leseni del in to pri ugodnem PAnlesu!!!

Koliko ste vi dali za kuhinje. NAša je srednje velika, z kuhalnim otokom, dvema velikima omarama, ostali del 3,50 dolžine.

Zdi s emi zelo veliko. Všeč pa so nam moderni dizajni.

Anja20

Zelo relativno je govoriti o cenah kuhinje, saj je le ta odvisna od veliko dejavnikov. V prvi vrsti gre za material in okovje. Kar nekaj zadev je na trgu med katerimi lahko izbirate in od tega je odvisna tudi cena. Na okovju so nekateri delali prave študije, zato je kvalitetno okovje vredno svoje cene. Potem je tu dizajn…tu pa ima vsak proizvajalec svojo zgodbo.

Glede na opis Vaše kuhinje je težko oceniti ali je ponudba ugodna ali ne, zagotovo pa Vam potrdim, da so Panlesove kuhinje kvalitetne in vredne svojega denarja. Že nekaj let sodelujem z njimi pri projektih notranje opreme in razen malenkosti nimam slabih izkušenj.

Iztok Kos
projektant/oblikovalec notranje opreme

040 168 042
[email protected]

Iztok Kos, interior dizajner

Hiša kuhinj; 5.6m lesenega dela ( Ewe Bianca)+ pomivalni, pečica, plošča(vse Elektroluks), korito, pipa, luč pod elementi, napa.. v akciji in z dodatnim popustom na ceno kuhinje(650€) 5499€, od tega kuhinja 3070 (odštet popust), dostava in montaža brezplačno

Jaz sem dala za kuhinjo (samo elemente) le 2100 € 🙂 Elementi, orehov pult, fronte so bele, visoki sijaj, srebrne vodoravne “palice” kot ročaji, tiho zapiranje + lijak s pipo. Edino, nisem pa imela visečih elementov …

Dostava in montaža všteto. Prišel je pa en majster, ki je imel vse skupaj (sam) + še ena dodatna dela nama je opravil, narejeno v 6-ih urah! Obvalada, res! Kupila sem jo v Sponi.

Sm pa takrat precej iskala kje bi jo vzela in sem kar pošiljala povpraševanja vsepovprek 🙂 Tukej sm tut našla en kup idej – podeželska mi je bla fuuul všeč 8sam ta je pa mal dražja 🙁 ): http://www.informacija.net/dom-in-oprema/urejanje/salon-pohistva-in-opreme?t=ind Lepo sem poslala povpraševanje tistim, ki so mi bli zanimivi.

Upam, da najdeš kaj ugodnega! 😉

Pred enim mesecem sem kupila kuhinjo Gorenje sigma lak visoki sijaj – kombinacija rdeče in aluminjaste barve. Sami elementi so bili 2.700eur + 700 eur kombi. šted.in pečica + 500 eur prostostoječi hladilnik + 100 eur pom.korito + 80 eur pipa + napa 150 eur, pomivalni stroj sem imela že doma.

Dostava in montaža všteta v ceno.Samo pa sta ena dva zmazeka prišla montirati, ampak saj ni nič narobe.(baje da imajo pogodbo z mercatorjem).

aja, pa na vratih sem opazila eno praskico cca 1cm , sem reklamirala in pridejo zamenjati vrata.

takšna je moja izkušnja.

New Report

Close