Najdi forum

Mene zanima kakšne so cene različnih komun. Nekako so mi rekli da je cena bivanja v komuni zunaj Slovenije 500 do 800 eurov na mesec. Ali obstajajo kakšne olajšave, na kakšen način bi se dalo priti do zmanjšanja te cene.

Hvala!

Lep pozdrav!
Lahko vam odgovorim, da so cene naših komun Skupnosti Srečanje, ki jih imamo v Sloveniji šest 207 evrov. Prav tako je enotna cena tudi za vse komune po Italiji. Zmanjšanje te cene je mogoče, ko se kandidat vključi v Zavod Pelikan – Karitas v Celodnevni pripravljalni center, ki pripravlja kandidate na vstop v komuno Skupnost Srečanje. Zavod Pelikan izda potrdilo s katerim lahko odvisni uveljavljajo na centrih za socialno delo denarno socialno pomoč. V končnem seštevku je cena naših komun okoli pettisoč tolarjev.

Zavod Pelikan - Karitas Celodnevni pripravljalni center Cesta na Polževo 4 1294 Višnja gora TEL.: 051 339 725 E-MAIL: [email protected] SPLET: www.pelikan.karitas.si

Zanima me ali je to 207 eurov na mesec????

Ja Lalaa na mesec. Sicer pa ti je gospod Jereb odgovoril, da tudi toliko ne, če si zrihtaš preko socialnega podporo.

New Report

Close