Cene – Baška voda, Makarska riviera
Ojla!
Mi smo bili v Malinski in so cene približno take kot pri nas. Mogoče tisti, ki kupujejo pri nas samo, ko so AKCIJE potrem pravijo da je na Hrvaškem vse takooooooooooo zelo drago. Če imaš prostor v avtu in če ne moreš brez SLO artiklov potem vzebi sabo. To je samo moje mnenje.
Lep dopust!
PS Kolega je rekel kako je kepica sladoleda tolk dražja kot pri nas. Celo štiri kune!!! Ko mu povem, da je pri nas kepica sladoleda od 150SIT naprej bi ga skoraj kap..hahhahheheheeeeee
Anja pozdravljena,
zanima me veliko stvari 🙂 Tudi mi gremo v apartma, upam, da bo v redu. Kakšne so kaj plaže, imamo otroka 7 let, ali so kakšni tobogani kje, verjetno junija še ni bilo gužve, avgusta pa bo. Kakšen so trgovino z živili, kje se splača kupovati,…. Imam tisoč in eno vprašanje in se sedaj niti ne spomnim vseh. Kakšna je kaj pot do Baške vode, koliko časa ste vozili, ali so ljudje prijazni,…
Lepo se imej in napiši čim več informacij, ki bi bodo zelo dobrodošle.
No, mi smo bili pred kratkim na Pagu in cene so zelo primerljive z našimi, nekatere stvari so dražje, druge pa cenejše. Npr. kepica sladoleda je bila povsod v mestu Pag 3 kune, tudi kruh se mi zdi cenejši. Dražje je pa sadje in to precej. Torej peljite s sabo tisto kar nujno rabite, ostale stvari pa kupujte sproti. Naredi si plan, kaj boste jedli in tisto, kar lahko, peljite s sabo.
Glede cen pa takole, se mi zdi, da je Istra res precej dražja kot Kvarner in Dalmacija in glede na to, da greste kar nizko dol, bodo cene najbrž kar primerljive z našimi.
lp
Mi smo v Baški letovali drugič, ker smo bili lansko leto vsi navdušeni. Plaže so res lepe, drobni kamenčki, morje kristalno čisto, na plaži si lahko sposodiš ležalnik ali marelo. Drugače je pa tudi senca na plaži, ampak za to se moraš malo “zagrebst”. Tobogana žal ni. Mi smo se peljali po celini, mimo Karlovca, Plitvička Jezera, mimo Knina, tako, da prideš naravnost do Brele, ki je pred Baško Vodo.
Mi smo šli na slepo ker smo si hoteli apartma pred najemom videti. Imeli smo kar srečo in našli dokaj lep apartma nad cerkvijo pet minut stran od plaže. Toliko za enkrat, če te pa še kaj zanima pa kar vprašaj. Aja pa še to v juliju in avgustu je menda velika gužva, zato mi hodimo konec junija, vreme je že lepo, morje toplo in ni pretirane gužve.