Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom Cena zaves- ali se vam zdi drago

Cena zaves- ali se vam zdi drago

To, ali je drago ali poceni, je stvar prioritet.
Jaz sem prve zavese za hišo dala delat v pokojno kamniško Idejo. Saj ne rečem, da niso bile čedne, ampak premoženja, ki sem jih zanje odštela, pa nikakor niso upravičile. Pa mlada sem bila in se nisem najbolje znašla…
Danes vem, da za zafirenkat okna nisem pripravljena odšteti več, kot malo večji drobiž. Zato so na naših oknih samo zadeve iz Ikee. In če verjameš ali ne, izgledajo super, mnogo bolje kot nekdanje Idejine za drag denar.

Poizkuši še pri tej šivilji,

Midva z možem sva opremila celo hišo pri njej. Ceno sem žal pozabila. Imava pa tudi pri balkonskih vratih panelne zavese in kolikor se spomnem so za panelne zavese drage predvsem panelne karnise.

No sicer pa te nič ne stane, če se ji pošlje mail in ona tebi nazaj okvirno ponudbo. Ima pa res veliko ponudbo tkanin za zavese!

Tudi jaz se sprašujem nekaj takega kot gospa, ki prosi informacijo. Jasno mi je namreč, da imajo blaovi različno cenotam nekje od 10 EUR do 90 EUR. Pač odvisno od materila, vezenja, kristalčkov,…. Šokiralo pa me ja da 4 tirna panelna karnisa dolžine 200 cm stane čez 100 EUR!

Tako da mene zanima, kakšne cene so karnis? Zaenkrat imam samo 1 predračun, za vikend grem v akcijo.

Pri panelah je žal najdražja prav karnisa.

Tudi sama sem debelo pogledala, da je bila karnisa dražja kot delo in blago skupaj?!?!

Ampak tko žal je…sem pri večih preverila in povsod je tko…Bi se pa jst izogibala raznim Yisk-om, Bauhausom, Ikei, …saj tam imajo fiksne mere. Pa tudi niso tako poceni!

Verjetno je tam ceneje ampak vseeno mislim, da je bolje, da se jih nekje naroči točno po meri in potem so kot uliti. Drugače jih je pa treba žagat, rezat in na koncu mislim, da to ni to…

Pri gubanih rolojih je pa sistem še dražji kot pri panelnih. Pa vse skupi nič pleha 🙂

Jah zavese so drag špas!

NE JAMRAT ZA CENE ZAVES , KER SO TO IZDELKI KI TRAJAJO NAJMANJ 7-8 LET, ČE PA JIH NABAVITE V “apart” Ljubljana, bodo zavese ki so unikaten izdelek z ročnimi unikatnimi poslikavami samo VAŠE,pa še cenovno so zelo ugodni.Priodejo na dom , svetujejo , izmeriji naredijo , poslikajo ročno po vaših željah , ter zmontirajo.TO JE PRAVI NASLOV za unikaten izdelek z dušo.

CENE ZAVES VSEH VRST SI LAHKO POGLEDATE NA SLOVENSKI SPLETNI TRGOVINI
http://www.pletenje.eu/zavese/gotove-zavese

LAHKO PA TUDI V ŽIVO POGLEJ NA SPLETNI TRGOVINI POD KONTAKT http://www.pletenje.eu/kontakt

TUKAJ DELAJO SISTEM GUBANIH ROLOJEV NA ENOSTAVNI NAČIN LAHKO UPORABIŠ STARO KARNISO OD TIRNIH DO KARNIS NA OBROČKE,,,

CENA PA JE PAČ ODVISNA PAČ KAJ SI IZBEREŠ, MORAŠ PA SE ZAVEDAT, DA SLOVENSKI IZDELOVALCI BOLJ ALI MANJ DELAJO Z KVALITETNIMI BLAGI KI TE DRŽIJO VSAJ 15 LET IN VEČ.
PA DA PRI NAS ŠIVAJO SLOVENSKE ŠIVILJE, KI SI ZASLUŽIJO MALO VEČ PLAČE KOT KITAJSKE
IN DA DELAJO SUPER ŠE PREMALO JIH CENIMO, NAŠ PROBLEM JE, DA NAM JE VČASIH VES TUJI
DR.. BOLJŠI KOT DOMAČ PROIZVAJALEC PA NE SAMO PRI ZAVESAH PRI MARSIČEM DRUGEM JE PODOBNA ZGODBA,,
LP BORUT.

New Report

Close