Najdi forum

cena za polaganje keramike

Lastna hvala se pod mizo vala…..

Polaganje keramike Ljubljana in okolica od 10 do 15 eur m2,profesionalno natancno,samostojno delam ze 25 let,kontakt 070730826,hvala

poznam sigurno preko 20 keramičarjev in od teh so trije dobri keramičarji in imajo ceno 20 eur/m2 in recimo 5 jih je povprečnih keramičarjev, ki delajo po 15eur/m2 ostali so pa čisti šušmarji, ki delajo enkrat na mesec eno kopalnico 25m2 in še to slabo naredijo in pol delajo po taki ceni 8eur in ne vem kaj še, kar se seveda pozna pri kvaliteti…spoštovani ljudje kolikokrat vam moramo pravi mojstri še rečt, da se montirajo in gradijo stvari, ki so dolgoročne…. pa ne boste stokrat keramiko polagali ali knauf zato se mi zdi izjemno neumno, da prišparate recimo 2 ali 3eur po m2 in vzamete šušmarje namesto mojstrov pa bil mir v bajti

polaganje stare rezane opeke na steno. Potrebujem mojstra za polaganje stare rezane opeke. Koliko je cena na kvadrar

Cene keramike so različne tako kot cene avtostoritev.

Nikjer ni zagarantirano da za 15€ pokvadratu bo delo vrhunsko samo verjetnost se zveča.

Trenutno sam tudi preurejam kopalnico in sem dobil izkušenega mojstra za 8€ po kvadratu.(gospod v svojih 50ih)
Kopalnica je majhna in je v 1 dnevu kocana.
Med delom sem mu posodil ˝roko˝.
Nekateri si lahko privoscijo cene kot so 20e na m2, vendar za povprecnega slovenca je to žal predrago se posebaj če vračunaš se material in ostale drobnarije.
Nekateri se cenite/cenijo previsoko, za ˝keramicarja˝ ali parketarja električarji, vodovodarja in podobne rokodelske spretnosti nekateri več računajo kot zdravniki kar je absolutno smešno.
Tko da pamet v roke kolegi draguljarji.

Mogoče nasvet majstrom:
Delaj korektno in za pošteno ceno pa bos imel dela čez glavo zadosti.
in z veseljem te bodo ljudje priporočili naprej.

Prejšnji teden sem iskal ponudbo in so mi rekli da se cene gibljejo med 12 in 16 €/m2 + material.

Pozdravljeni. Adaptacija hiše, polaganje keramike v treh prostorih (kopalnica, wc, hodnik) skupaj slabih 50 kvadratnih metrov za dobrih 1900 € (ali približno 38 EUR/m2). To vključuje hidroizolativni premaz, polaganje električnega talnega gretja (2*2m2), rezanje ploščic na 45° (namesto letvic), torej komplet. Pa vendar, težko prebavljam dejstvo da je polaganje dražje kot sama keramika, ki pa tudi ni bila ravno poceni (ploščice granitogres 10mm – 30*60 ter 60*60 po tleh). Vaše misli?

Če je izvajalec dober, je cena zelo OK, ker sicer se polaganje talnega računa posebej. Tudi rezanje pod kotom doda svoje.
Nas je polaganje prišlo enako kot keramika, s tem, da imamo vrhunsko keramiko (tudi več kot 100 € po kvadratu).

Cuj pa ti se hecas jl ? ????

A se še ukvarjate z polaganjem ploščic? Bi prosla za tel št za lažji kontakt. Lp Nina

Kamorkoli pogledam vsi iščejo natančnega, izkušenega in poceni izvajalca, pa še temu bi glihali ceno.
Pa kaj je z vami folk ? Bi radi iskoriščali garače al ste sam glupi
Ker kvalitetn majster dela napol zastojn
Poceni so šušmarji, ponavadi tisti ki rabijo za čike in pir, nikakor pa kvalitetni mojstri
Če nimate gnarja za mojstra prodajte avto, kupte cenejšega pa bo ostalo zj majstra. Aja to pač ne, ker avto vidijo vsi
Naredite si sami, bo zastojn
Iskoriščevat ljudi ki bodo čez nekaj let zarad dela celo invalidi se vam zdi ok
Sramota, za vse imate, za pošteno plačilo pa ne. Isti ste kot vlada, pa tak jih šimfate.

A sam cena te zanima ? Kak je narejeno pa ne ? Pol pridem za 6€ po kvadratu
Je predrago jl ?

Vsi govorite o ceni na m2….samo na koncu je med šušmarjem za 10€m2 in profičem za 20€, ki jih je res malo malo pri kopalnici 3×3 zgolj 400€ razlike 9m2 po tleh in 30m2 po stenah. Dobrih keramičarjev je zgolj 1% pa si vsi polagalci mislite svoje. V 15 letih sem spoznal samo dva za katera bi dal roko v ogenj, ni važen format ploščic, mozaik steklo keramika, okrogle stene, 45 stopinjsko rezanje namesto pvc vogalnikov, delitacijske rege, hidroizolacija, neravne stene… vse v piko še mizarji se lahko skrijejo.

Povprečne cene za polaganje ploščic[/url] v Sloveniji se gibljejeo med 13-17 € / kvadrat. Seveda so tu zajeti le preverjeni mojstri / keramičarji[/url], ki delo opravijo z izdajo računa.

New Report

Close