Najdi forum

cena za polaganje keramike

” Delovna inspekcija “

To kar si pa ti napisal moram pa najprej doktorat izpopolnit ……………………, da bom kaj razumel !
No v grobo sem razumel oziroma povezal.

Lp

10€ grem delat za majn pa ne .Kaj pa ko te po 10.letih začnejo fukat koleni to pa noben ne vidi za keramiko imajo denar tudi po 20-70€ za delavca pa ne,ker bi moral delati zastojn pa še tja kaj dati .Da bi me pa kdo hvalil,da sem poceni pa ne trga žepov,raje doma ležim.

Zakaj točno ne daš kontaktov sem gor?
Aja, bi bil cel žur, ko bi se začeli javljat ljudje, ki si jih nategnil na suho, a ne?

Yo…..daj jih ti,če upaš …..!!!! Packariš vsepovsod….delatdelat ne samo čitat forume

Zakaj točno bi jaz dajala podatke? Ne ponujam jaz uslug, a ne?

ti še sedaj nimaš verjetno položeno al pa zelo zelo slabo …..:)

sam imam podjetje katero se prvenstveno ukvarja s polaganjem keramike in mi nikakor ne znese delati ceneje od 15eur na m2 brez materiala. Ponavadi se cene gibljejo med 15-20 Eur. (z vsemi bordurami, izrezi itd…. )

Veliko imamo popravil za raznimi šušmarji kateri nam poštenim DAVKOPLAČEVALCEM in poštenim ZAPOSLJEVALCEM odžirajo delo z znižano ceno. Hkrati pa sem vesel da je tako, ker imam zelo veliko dela ravno zaradi teh “samo klicanih keramičarjev” in popravil za njimi. V teh primerih stranki denar ni več pomemben ker hoče imeti le dobro in kvaliteno narejeno.

Žal pa so razmere take, da ljudi premaga cena ne pa kvaliteta.

Sedaj smo v našem podjetju popravljali odprto teraso v izmeri cca 50m2 , katera je bila pred dvema letoma renovirana. Vse imamo dokumentirano in podkrepljeno s slikami na naši int. strani in FB profilu… lepilo verzije “bau….bau” vse ploščice odstopljene, v fugah zemlja in mah (WTF????), hidroizolacijski premaz (kaj je že to?)

……….

Skratka zadeva je končana, je top narejena, stranka izredno zadovoljna, podpisal smo izjavo o jamstvu na kvalitetno izvedeno delo… plačilo je bilo pošteno.

Naj ostane poslovna skrivnost, ampak je bila renovacija delo in material 3x dražja kot prejšni mojstri pred 2letoma…… (ampak opomnim, da ljudje ne mislite, da smo “zlatarji, gre zato da je samo razlika med uporabljenim materialom prej in sedaj in materialom ki ga prej ni bilo recimo HI premaz,gumeni robni trak Mapei-ki prinese strošek 500 eur, vreča lepila v bavbavu je 5,6,7 eur, uporableni mapei keraflex je 15+ Eur…. )

Ampak verjamem in 100% si upam trditi da za nami nebo nihče popravljal v dveh letih kot smo mi za prvim “mojstrom”

Slovenci imamo čisto napačno miselnost.

Nihče se ne vpraša, npr. pri nakupu avtomobila zakaj je klima in lita platišča doplačilo 2k eur??? zakaj sej tega ne potrebujete pa vseeno kupite/mo ? je dejstvo do da v naši branži gre za podcenjevanje poštenega dela, predvsem pa kvalitetnega dela… zakaj pa potem človek ki išče kvalitetnega kermaičarja ne naredi in položi ploščic si sam??? in prišpara več kot 2000Eur če ima 200m2 za položiti?

Dejstvo je da kvalitetna ekipa -manjše podjetje potrebuje letno za vse stroške (vložek v orodje (novitete,obraba, amortizacija= 5k eur, vozni park 2 kombi vozila -amortizacija, servisi, reg.,gume,…..= 10k eur; računovodstvo letno =2k eur, prispevki in plače za 3mojstre cca 45-50k eur letno, prispevek obrtni zbornici 360eur letno, kje je gorivo, potni stroški, dopusti, bolniške,prehrana……..
.
.
.
vse zgoraj navedeno je v ceni m2 dela!!!
in ko je moj zaposleni 25 dni na dopustu (priznam največ pozimi) mi ne položi nobenega m2 ima pa prav tako vsaj zajamčeno plačo.

Skratka :
ljudje poglejte svoje plačilne liste bruto (kar pa še ne pomeni da je to končni stroške podjetja v katerem ste zaposleni, za minimalca dobrih 700 eur z malico in prevozom to podjetje stane 1200 EUR!!! ) delovnih ur polnega meseca cca 165-190 ur…….. se malo zamislite in povejte ali si keramičar za svojih v povprečju 3/4 leta ob 230-250 delovnih ur ne zasluži 2000 eur bruto z vsem skupaj na mesec??? Pameten človek me bo kot delodajalca razumel.
Zato pa moji fantje delajo kvalitetno in zato so plačani….

In da moje podjetje preživi in plačuje vse zgoraj navedeno potrebujemo vsaj 8k eur mesečnega priliva….

In verjemite, ne oglašujemo se, (razen fb profila, in int.stran ki je v prenovi,)… nikjer ker se nam ni treba. dela je za dva mesec vnaprej… razen pozimi je malo zatišja, kar pa mora biti!!!

delamo z reklamo od ust do ust… in kvaliteto ki je najboljša reklama…. hkrati pa tel.klicem v smislu koliko imate m2 se sploh ne odzivamo…

če ja pa kdo KVALITETEN keramičar z izkušnjami in ima ljubezen do dela in poštene nagrade plačila,… star do 30let… samostojen z izpitom B kategorije,kateri bo za svoje delo tudi odgovarjal in bi rad delal in sodeloval v našem teamu pa naj se mi spomladi javi. Potrebovali bomo še 2 keramičarja, vzeli za preizkus (1-3mesece ) in nudili redno zaposlitev za nedoločeni čas.

LP in hvala za obsežno branje in potrpežljivost

Pametni se držijo reka

Nismo tako bogati da bi kupovali poceni!!!!!!!!!!!!!!

hmmm…

jaz sem plačala 200 eur za 10m2, s tem da smo sami kupili lepilo oz… in fugirno maso, položene pa niso nevem kako lepo, pa še vse je nasvinjal z silikonom 🙂

juhuhu

Prosim za kontakt izkušenega, zelo natančnega keramičarja, ki ima sprejemljivo urno postavko oz. sprejemljivo ceno za m2…polaganje granito gres…

Najbolje okolica Trebnjega….
Pišite mi lahko na……… [email protected]

Izredno natančen z ogromno izkušnjami oziroma dolgoletno prakso, po mojem mnenju med najboljšimi je iz vašega konca, Novo Mesto ” Keramičarstvo Dragan Milosavljević s.p. ” ima tudi svojo spletno stran in se lahko prepričaš.

Lp Miro

Iščem keramičarja v bližini Komende za položitev cca 30 kv/m ploščic v kopalnici.Če je kakšen kandidat ugoden in natančen naj me pokliče na 041709347-Jože.

koliko je pa cena za polaganje stopnisca

10E

” KERAMIKA “

Majčkeno si še predrag, a je možno še kaj znižati okoli 6 €/m2 se lepše sliši, kajne

Iščemo keramicarja…. Sezana…. Zanima me cena? Pisite na [email protected]. lep pozdrav…

Če vas zanima cena keramičarja – trenutno imam naprodaj dva. Prvi, starejši je naprodaj za 25 000,00€, mlajši pa za okoli 40 000,00€. Oba sta pridna in delovna ter ne povzročata problemov. Na dan potrebujeta le malo vode – navadili pa smo jih tudi na pasje brikete. Brez skrbi greste lahko zdoma za 10 – 14 dni, keramičarjema pa pustite le kakšnih 10l vode in vedro ali dve briketov. Občasno sta vesela tudi obrezkov od paradižnika, kumar in stročjega fižola – neverjetno rada pa imata tudi juhico in krompirjevih olupkov.

p.s. krompir ne sme biti opran – drugače juhica ni prave barve.

ja pol so pa ploščice 60×60 on pa pride z nožekom za šajbe rezat ….jebi ga,pa se mu jebe in dela na 4-5 eu na uro pa tak,da ti slabo rata…

Berem zgoraj debato o ceni dela… in ne razumem, kako se lahko nekateri dobro počutijo, če človeka slabo plačajo. Meni se zdi, da se ti vsaka taka odločitev ali izbira v življenju vrne kot bumerang nazaj, in si niti najmanj ne želim, da bi bila nekomu tlačan, zato tudi sama nočem najeti tlačana. Raje prišparam kak euro kje drugje ali pa še raje zaslužim kak euro več, kot da bi človeku jemala dostojanstvo z zbijanjem njegove cene. Mene bi bilo sram, da vidim nekoga, ki par dni plazi po kolenih po moji kopalnici zato, da mi položi ploščice za 10 eur/m[sup]2[/sup].

Pozdravljena ga.18 se strinjam z vami pa ne samo glede keramike ampak na splošno,treba je ceniti vsako delo in pošteno ga placati,zal eni znajo ceniti samo sebe,veliko je tudi takih da im ni problem dati 100 eur za eno kremico ali 200 za parfumcek ko pa ji reces ciscenje 10 eur na uro pa je konec sveta,nikoli ne bom razumela kako so nekateri sebicni,hvala bogu da nismo vsi enaki,lp

New Report

Close