Najdi forum

CENA RIMADYLa

Zanima me koliko plačujete za žvečljive tablete Rimadyl pri vašem veterinaju. Moj mi jih namreč računa cca. 20 EUR za škatlo v kateri je 20 žvečilk po 50mg, medtem, ko sem na strani http://www.online-apotheke.at zasledila, da takšno pakiranje stane 15,85 EUR, da pa obstaja tudi pakiranje po 100 tablet, ki stane 63,70 EUR. Ker se plačevanje po internetu izgobam, bi mi zelo prav prišla informacija ali je Rimadyl v takem pakiranju in po taki ceni mogoče dobiti tudi pri nas in kje?

Že vnaprej lepa hvala za informacijo, moj kužek jo bo zelo vesel, moja denarnica pa še bolj 🙂

Iz izkušenj ti svetujem da sploh ne dajaš psu Rymadila ker lahko samo še poslabša stanje. Žival je potem neobčutljiva na bolečino in stopica naokrog , namesto da bi mirovala… Veterinarji itak nategnejo vsakega kogar lahko…

Hvala za nasvet, a bom raje poslušala veterinarja. Zanima me samo cena, ker se mi zdi 4 EUR kar precejšnja razlika.

Ja ja…dohtarji so bogovi…

DRRR, rymadil se uporablja pri razlicnih stanjih in ker ne ves zaradi cesa so ga predpisali kibeli ne mores deliti taksnih nasvetov. Ja, rymadil zna narediti celo stalo in ga tudi jaz ne bi dajala kar tako, vcasih pa nimas druge izbire, kot da ga dajes. Pa verjemi, da imam tako negativne (mi je umrl macek zaradi zapletov po dajanju rimadila), kot pozitivne (psicko mi je postavil na noge in se danes uziva z nami). lp

Rymadil predpisujejo v glavnem pri vnetju pokostnice, kar je napaka…

Mogoce je napaka, da ga predpisujejo za vnetje pokostnice. Takrat je mogoce res bolje, da pes ve, da ga boli in da malo spara boleco taco, kot da zaradi protibolecinskih tablet divja kot zmesan.

Niso pa niti nas macek, niti oba psa, dobili rimadila zaradi vnetja pokostnice. lp

Tem o škodljivosti Rimadyla je že dovolj, tako da mislim, da lahko tisti, ki ga to zanima uporabi iskalnik. Jaz vem zakaj ga dajem psu .Pri svoji častitljivi starosti, brez njega pač ne more hoditi.

Mene pa zanima odgovor na moje vprašanje in bi zato lepo prosila, da mi odgovarjajo tisti, ki vedo odgovor. Najlepša hvala

Jaz sem dala kaksnih 10 dni nazaj za 10 zvecljivih tablet (mislim da so bile 100 gr) 19 eur in se nekaj malega centov….

kibela, kolko pa je star tvoj ljubljencek? Imam tudi jaz eno veterankico, ki je dopolnila 15 let. 🙂

skoraj 17, življensko dobo ima pa ta pasma 12

Pa končno en odgovor na moje vpr, jana, najlepša hvala

Za svojega kužka sem Rimadyl naročala preko spleta, bilo je pol ceneje. Splača se ti vzeti največje pakiranje- po 100 tablet. Plačevanje je kar varno- dogovori se preko maila- da jim po faxu pošlješ št. kartice.Glede na starost tvojega kužka, predvidevam, da ima težave, ki mu jih Rimadyl lajša. Če so to težave s sklepi in bolečine v sklepih pa mu lahko pomagaš tudi s homeopatskimi zdravili- manj stranskih učinkov. Jas sem svojemu dajala izmenično, ko pa se je poslabševalo- pa kombinacijo obojega- seveda po temeljitem pogovoru z dobrim veterinarjem.
Lahko me kontaktiraš preko ZS.

Lovro*, hvala za odgovor. Na kateri spletni strani pa si naročala in kam si jim poslala faks? Verjetno je šlo za avstijsko lekarno. In še to, koliko pa si plačala poštnine in ali si rabila recept-ker kolikor vem mora veterinar napisat recept za Rimadyl, saj me je zadnjič opozorila, da ti recept računa in da se potem bolj splača več škatlic hkrati vzeti?

Naročala sem iz ZDA, ker sem potrebovala še nekatera druga zdravila.
Naslov je : http://www.discountpetmedicines.com
Tam imaš tudi ostala navodila. Sama sem jim po mailu poslala skeniran recept, po faxu pa št. kartice.
Meni se je, glede na to, da sem Rimadiyl uporabljala skoraj štiri leta kar precej poznalo pri razliki v ceni. Kot boš videla, se najbolj izplača največje pakiranje.
Poglej in primerjaj, pa tudi po kakšnih drugih spletnih lekarnah poglej, ker imajo včasih kakšna znižanja in posebne ponudbe.
Lp

New Report

Close