v nacrtu imam nekaj posegov,pa me zanima,ce je mozno izvesti vse in kako dolgo moram nacrtovati pocitek,preden zacnem s sluzbo in sicer-abdominoplastiko,liposukcija stegen,zadnjice in verjetno trebuha ter bleferoplastiko..Zanima me cena skupaj za te posege,kako dolgo bi bila v bolnici in ali je to mozno opravit avgusta..Pa kdaj ni vec vidnih podpludb,sploh okrog oci…LP
Pozdravljeni,
Odgovora na vaše vprašanje vam ne morem dati brez da se vidiva. Vse je odvisno od količine tkiva, ki ga je potrebno odstraniti in s tem od dolžine operacije in seveda vrste operacije. Ni nujno da so za odpravo vaših težav potrebne operacije, ki jih opisujete… Cene si lahko ogledate na internetnih straneh plastičnih kirurgov (tudi moji). Če bi res morali opraviti opisane operacije, bi bilo dobro ostati v bolnišnici 2 dni.
Podpludbe okoli oči so vidne 2 tedna; glede rezervacije posega je dovolj 3 mesece v naprej.
lp,
Spoštovani!
Zanima me ali je možno opraviti liposukcijo stegen (zunanjega in notranjega dela in trebuha hkrati v enem posegu? Ali je po posegu treba ležati v bolnici in ali so uspehi liposukcije na zunanji strani stegen (jahalne hlače)če so te čvrstega tkiva.Ali so neravne površine stegen pogosta komplikacija in ali se to sčasova popravi.Koliko traja približno tak poseg.
Poseg je možen v enem “kosu”. Če je potrebno izsesati veliko tkiva je potrebna splošna naestezija, sicer lokalna. Po splošni je bolje ostati en dan v bolnišnici, ni pa nujno. Poseg kot ga opisujete traje nekje 2 do 3 ure.
Tudi če je maščoba čvrsta, se jo lahko z liposukcijo odstrani. Neravna površina kože po posegu je odvisna od količine tkiva, ki ga izsesamo. Pri velikih liposukcijah je pogosto prisotna. Sama ne izgine. Če je moteča se jo popravi z lokalnim lipofilingom.
lp,