Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom cena polaganja keramike-prosim

cena polaganja keramike-prosim

Lep pozdrav,okvirna cena za zole kar ste navedli bi bila cca.450e lep pozdrav,če se odločite,javite hvala!

se jaz dam ceno za vse skupaj 290e. imam izkusnje in reference.

Potem pa ti ko pišeš v mojim imenu povej kje vidimo reference,lep pozdrav!

Nobeden od vaju ni sp ,ker za tako ceno z matrjalom niti najslabši fušarji ne delajo

Realna cena za to kar sprašuje Lusie bi bila 18-20 eur na m2

Midva sva sicer plačala mojstre dokaj malo, narejeno je pa super. kar se tiče keramike, sva pa vzela enega sicer poznanega, ampak zelo dobrega – po mojem je sploh med boljšimi v SLO. In tudi ni bil tako poceni, je pa še dražji za druge. Se je pa splačalo, ker ne bi si pa želela, da naredijo tako kot so nekaterim… No pol je takoj dobil delo tudi drugje, ker so ga vsi hoteli najet, tako da očitno lahko ima tako ceno in ima vedno delo.

Pri nas je delal g. Stane Juračič iz Radomelj in moram reči, da sem zadovoljna. Dela so bila opravljena v roku, cena pa sprejemljiva. Lahko ga pokličete na 041389534, vidim pa tudi, da ima pa tudi spletno stran stanko.juracic.si.

Hm, cudno je tole o 450 evrih, oz. celo 290 Prej neresno.Mislim, da bi bila realna cena res tam nekje okrog 18- 20evrov/m2. Seveda ne slamparija, ampka dobro opravljeno.
buksi, koliko si pa ti placal za keramicarja, ce ni skrivnost?

Lusie povej približno lokacijo in morda se lahko kaj zmenima. Polagam keramiko že 35 let. lp

Jst sem napisal ja 450 e za 45 m2 ane to je samo delo ,brez lima,križcev in ostalo,to je semo delo in to je 10 e.po kvadratu in ne pišite da smo šalabajzarji če pač malo ceneje naredimo ane,hvala brez zamere lep pozdrav.

keramičar 4 Nobeden ni napisal,da si šalabajzar. Vprašanje je bilo za delo in matrjal.prečitaj še enkrat.Fušar pa pri nas pomen ,da delaš na črno brez računa lp

290 e je normalna cena, drugi ste pa lopovi.

DEJ SILVEK SPELJI SE NEKAM… DA NEBI KDO TEGA ŠALABAJZERJA BOLANEGA VZEL ZA DELAT, SE BO ŠE ZA RIT GRIZEL, BOG MU POMAGEJ…

SALABAJZER SI TI USRANET ZABIT PA TVOJA MAT ,PEDER BOSANKI ZAGOVEJEN

kakšen bogat besedni zaklad, ni čudno da nimaš dela…le kdo bi pa gledal takšnega delavca….jaz če te zaposlim pa če ti povem kakšno stvar ki bi jo imela pa če se ti nebi strinjal z menoj ali pa če ti dam reklamacijo me boš isto tak zmerjal??? Pa kaj maš ti z bosanci?? kaj ne veš da v sloveniji je polovico bosancev druga polovica pa vsaj malo mešana z bosanci, včasih v jugoslaviji si bil tudi ti bosanec….ah, pa kaj to tebi razlagat ker tisti tvoji mali možgani lahko prenesejo samo tiste številke v evrskih bankovcih ki se ti pojavijo pred očmi, ki bi jih na nepošten način prislužil.. Pa praviš da so drugi lopovi ker imajo ceno v skladu z zakonom, pa plačujejo davek, a ti pa nisi ker jemlješ podporo od države, daš pa not v blagajno nič, tak kot damo vsi mi ki smo zaposleni (polovico plače)!!!!! NE MOREM DRUGAČE KOT DA BI TE SVINJSKO ZMERJALA, pa se ne bom spuščala na tvoj že tako nizek nivo. Delat se spravi, aja, ti ne delaš, ker bi te vsi izkoriščali….to je tak začaran krog veš…katastrofa si res, kaj takega še svet ni videl, pom kontaktirala z novinarko preverjenega naj naredijo reportažo na to temo, pa naj te že enkrat najdejo da boš dal izjavo da se ti bo cel svet režal, … pa mislim da si tisti tip človeka, ki si da duška tule za skritim imenom, v živo pa zgledaš huje kot papak, sramežljiv in potuhnjem sto posto!!! sram te naj bo za vse tvoje izjave za nazaj in za naprej če ne boš še prišel k pameti….

eh, ni vredno…

31 decembra delam zastonj v čast mojemu svetniku

potem pa se jaz delam brezplacno

MALAROŽČA TI SI TISTA KO SI MALO ČEZ LES IN KO KRADE DRŽAVI IN KO SI GRDA IN ZABITA,KAJ TI VEŠ KAJ IMA KDO IN KAKO DELA KO PA SAMA NITI NE VEŠ KAJ JE KAJ………IN ČE NEKDO DELA NA ČRNO NAJ DELA HVALA BOGU DA ŠE DELA……PA ČUDNO DA POTEM DRŽAVA NI SPREJELA ZAKONA LETOS O DELU NA ČRNO ITD……….JOJ STE PAMETNI DA SMRDI OD VAS VSAK NAJ DELA KOT MU PAŠE BUDALE JEDNE……PA PRAVIS DA CE NAS JE KAO 2 MILIJONA V SLOVENIJI JE 1 MILIJON BOSANCEV JOJ SI GLUPA ZA POSRAT.

Za Silvestrovo so brezplacno samo se nocne ostale…hitro se prijavite

New Report

Close