Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom cena polaganja keramike-prosim

cena polaganja keramike-prosim

Živjo!

Zanima me koliko ste dali za polaganje keramike.Za ravno površino imam podatek za 14 EUR/m2, rob pa 5 EUR/m.Ne vem pa po kakšni ceni računajo stopnice, ter kako se jih računa po m ali m2?

Prosim za kakšen podatek, ker res rabim.Hvala!

mi imamo enotno ceno za polaganje sten in tal 9 EUR/M2.
Smo pa na štajerskem koncu. Najvišja cen, ki jo ima naš keramičar pa je 12 EUR/m2.

lp

Po brskanju za informacijami, sem se dokopal do priporočenega cenika za polagalce keramike od Obrtne zbornice.Torej , kliknite pod cenik.

Aha, tukaj pa je delno osvežen cenik

To je samo delo, ali je kak material vštet?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

za polaganje po tleh 17 EUR, po stenah 20 EUR, keramičar je vrhunski, všteti so vsi materiali

pOLAGANJE PLOŠČIC OD 3.500 DO 4.500 sit za m2.(15 do 19 eur)

Stopnišče pa 4.000 do 4.500 Sit po stopnici.
Fuge in lepilo vkljičeno v ceno.

Polagajo vrhunsko,,,so iz Kranja.

od 8€ naprej…..http://keramika-dusan.si/

polaganje od 10 do 15€

Predvsem naj mojster pride, pogleda in pove.

Ker na začetku bo tako ali tako pozabu povedat, da se vgrajevanje vogalnikov, lučk, pragov diletacij in vsako malenkost zaračuna.

Nasvet nariši tla, stene z okni in vrati, izberi dimenzije ploščic in barvne kombinacije, pa pobarvaj, kaj hočeš naj se takoj vidi. Potem naj mojster takoj pove, če so tlaki ali pa stene dovojl ravni,da se ne bo na koncu spet na nekaj izgovarjal.

Pa povej mu predračun lahko odstopa od računa max. 5-10%.

Sama sem se težko odločila za enega, bil je očetov znanec, pa smo se na koncu še kar nekaj pogajal glede popravil napakic, je pa res, da je bilo več kot 180m2 položenih ploščic.

cena polaganje keramike je od 12€ naprej (mojo lepilo) – potem pa je vse odvisno od ravnin, letvic, bordur,… zato treba za točno ponudbo videti objekt.
stopnice se računajo po tekočem metru, ki je enak m2
031/659-971
lp dejan

Če hočeste dobrega pa pocen keramičarja pokličte Bogdana Štefaniča.On ima polaganje 8 eur kvadratni meter.Z njim se da vse dogovorit.pokličte ga.nebo vam žal.evo cifre 040323895.adijo

od 10 do 15 na [sup][/sup] odvisno..ceno doloci po ogledu, drugac pa je meni dobro naredil kopalnico , se njegova cifra ce rabis dobrega keramicarja 041 843 593, ljubo

mi se okvarjamo z keramiko in sicer pri nas znaša polaganje keramike nekje 8 evrov po kvadrati pa tja do 12 evrov odvisno od poveršine.naprimer pri ravnih ter na novo narejenih estrihah je kvadrat 8 evrov,če pa se odločite in pri nas obnavljate komplet kopalnico z vsemi instalacijami vred se pa dogovorimo za en skupni znesek.prav tako pri stanovanskem remontu. za podrobnejse informacije pokličite na tel 041 239 562 DUŠAN delujemo po celi sloveniji ter tudi po evropi. [email protected]
http://www.keraturn.page.tl

ja za ta denar še malco zase in zate s sabo prnesem,pa če je še kdo v familiji lačen tud on dobikako kost.butli ste pa res brez posla da se tu cenkate po četrt eura 12 eur je normalna cena za nekomplicirano keramiko brez bordur raznih figur …vse ostalo pa se doplača pa tud malce s seboj za gazdo ne prnesem,ponavadi pa dobim še kak tringelt

Ja lahko računa 8 eurov na m2 ,ker ima verjetno na črno nekaj majstorov, ki mu delajo za 3 e na uro ali pa na m2.Kdaj se bo končalo izkoriščanje.

Svetujem, da pokličeš 041 623 756

OBJEKTOV in OKOLICE Osterc.

Delujem že 4 leta (samostojno) in pred tem 6 let pri mojstru. Delam skoraj vsa zaključna gradbena dela:
– keramičarstvo od A do Ž (sanacije kopalnic, finomontaža)
– električarska dela
– knauf, kitanje, pleskanje, spuščanje stropov
– menjava vtičnic, stikal, postavitev novih el. vtičnic, doz, menjava žarnic
– sanacija razpokanih sten, sanacija okrušenih sten
– polaganje laminatov
– manjša hišna popravila nasploh

Delujem na območju dolenjske regije (ostalo po dogovoru).
Za več informacij in referenčnih fotografij (v zvezi mojih projektov) pišite na [email protected]. Odgovarjal vam bom lahko v večernem času. Lep pozdrav!

Če kdo potrebuje natančnega keramičarja, lahko pokliče na tel.: 051 218 014

Osnovna cena polaganja je 12 EUR/m2
Bordure, simse, razne okrogline, stopnice, letvice, izravnava podlage in ostalo pa po dogovoru.

Lokacija Celjska regija, po dogovoru tudi kjerkoli na območju Slovenije.

Mene pa zanima, kolika bi bila priblizna cena, ce keramicar naredi tudi izravnavo tal in pri tem uporabi svoj material, tudi lepilo, skratka vse.
Da me ne bo kap, ker sem mojstra sicer vprasala za predracun, pa kar nekaj odlasa in odlasa…
Torej zamaenjati bi moral cca 45 m2 ploscic, stare smo ze vrgli ven,polaganje bo enostavno, brez bordur. ali drugega “okrasja”
Ja pa se nekaj: ce polage ploscice diagonalno, je zato cena visja, ali je vseeeno, Glede na to, da je malo vec dela z rezanjem?

Hvala ce mi bo kdo vsaj priblizno odgovoril.

New Report

Close