cena polaganja keramike-prosim
od 8€ naprej…..http://keramika-dusan.si/
Predvsem naj mojster pride, pogleda in pove.
Ker na začetku bo tako ali tako pozabu povedat, da se vgrajevanje vogalnikov, lučk, pragov diletacij in vsako malenkost zaračuna.
Nasvet nariši tla, stene z okni in vrati, izberi dimenzije ploščic in barvne kombinacije, pa pobarvaj, kaj hočeš naj se takoj vidi. Potem naj mojster takoj pove, če so tlaki ali pa stene dovojl ravni,da se ne bo na koncu spet na nekaj izgovarjal.
Pa povej mu predračun lahko odstopa od računa max. 5-10%.
Sama sem se težko odločila za enega, bil je očetov znanec, pa smo se na koncu še kar nekaj pogajal glede popravil napakic, je pa res, da je bilo več kot 180m2 položenih ploščic.
mi se okvarjamo z keramiko in sicer pri nas znaša polaganje keramike nekje 8 evrov po kvadrati pa tja do 12 evrov odvisno od poveršine.naprimer pri ravnih ter na novo narejenih estrihah je kvadrat 8 evrov,če pa se odločite in pri nas obnavljate komplet kopalnico z vsemi instalacijami vred se pa dogovorimo za en skupni znesek.prav tako pri stanovanskem remontu. za podrobnejse informacije pokličite na tel 041 239 562 DUŠAN delujemo po celi sloveniji ter tudi po evropi. [email protected]
http://www.keraturn.page.tl
ja za ta denar še malco zase in zate s sabo prnesem,pa če je še kdo v familiji lačen tud on dobikako kost.butli ste pa res brez posla da se tu cenkate po četrt eura 12 eur je normalna cena za nekomplicirano keramiko brez bordur raznih figur …vse ostalo pa se doplača pa tud malce s seboj za gazdo ne prnesem,ponavadi pa dobim še kak tringelt
OBJEKTOV in OKOLICE Osterc.
Delujem že 4 leta (samostojno) in pred tem 6 let pri mojstru. Delam skoraj vsa zaključna gradbena dela:
– keramičarstvo od A do Ž (sanacije kopalnic, finomontaža)
– električarska dela
– knauf, kitanje, pleskanje, spuščanje stropov
– menjava vtičnic, stikal, postavitev novih el. vtičnic, doz, menjava žarnic
– sanacija razpokanih sten, sanacija okrušenih sten
– polaganje laminatov
– manjša hišna popravila nasploh
Delujem na območju dolenjske regije (ostalo po dogovoru).
Za več informacij in referenčnih fotografij (v zvezi mojih projektov) pišite na [email protected]. Odgovarjal vam bom lahko v večernem času. Lep pozdrav!
Mene pa zanima, kolika bi bila priblizna cena, ce keramicar naredi tudi izravnavo tal in pri tem uporabi svoj material, tudi lepilo, skratka vse.
Da me ne bo kap, ker sem mojstra sicer vprasala za predracun, pa kar nekaj odlasa in odlasa…
Torej zamaenjati bi moral cca 45 m2 ploscic, stare smo ze vrgli ven,polaganje bo enostavno, brez bordur. ali drugega “okrasja”
Ja pa se nekaj: ce polage ploscice diagonalno, je zato cena visja, ali je vseeeno, Glede na to, da je malo vec dela z rezanjem?
Hvala ce mi bo kdo vsaj priblizno odgovoril.