Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom cena polaganja gotovega parketa

cena polaganja gotovega parketa

Imamo predračun za 11 eur za m2.
Imam gotovi panelni parket…

Je to zmerna cena.???
HVALA

Zivjo. Midva sva ga sama polozila moben kunst ,rabs zago kladivo pa mal dobre vole.Cene polaganja so pa kukr se zmenis.

Vidim da ni noben kunšt sam položit gotov parket, bi pa rad videl kako ti je zgratalo!? Ne ti9 men govort o celi flehi to zna vsak domač mojster, mene bolj zanimajo zaključki. Sicer pa je cena 11 eur malce previsoka?
To hoče nekdo zaslužit na vaš račun!
Zmerna cena je vključno z namestitvijo kotnih letev in profilčka če je potrebno tam okoli 8 eur. Razen če nimate kakega zahtevnega prostora z mnogo vogali in nekja vratmi, potem je cena kar realna.
lp

Mene pa zanimajo kakšne so kaj cene gotovega parketa. Kaj dobim za 20-30€/m2, katero klaso oz. kvaliteto?
Zanima me še, ali gotov parket lepite, ker sem slišal da ni ravno najboljši občutek, če ga ne.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

11 € je visoka cena? Kaj pa je potem tole (dobil odgovor po mailu):

Cene naših storitev so odvisne od površine prostora in oddaljenosti objekta iz Ljubljane.

Cena za izvedbo izravnalne mase- 3 mm je cca 5 euro/m2+DDV.

Cena za brušenje estriha in izvedbo predpremaza je cca 4 euro/m2+DDV.

Cena za polaganje izgotovljenega parketa je 18 euro/m2 +DDV.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

New Report

Close