Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Stomatologija Splošna stomatologija Cena plomb pri privatnikih

Cena plomb pri privatnikih

Ker, osebnega zobozdravnika nimam me zanima kakšne so kaj cene plombiranja pri samoplačniškem obisku v zdr. domu ali pri privatniku.

LP

bele plombe so od 4.000-5.000sit

Če imate le možnost vam priporočam,da se naročite v zdravstvenem domu, da ne boste doživeli neljubega presenečenja kot sem ga jaz. Hodila sem k Babitu v Trnovem, kjer naj bi delali tudi na koncesijo in so mi v začetku dali misliti, da sem pri njih to tudi podpisala nakar se je izkazalo, da je bila to neka pristopna izjava. V dobri veri, da hodim na koncesijo-seveda so ob vsakem prihodu vzeli mojo zdravstveno kartico-ne vem zakaj le!se je začelo z doplačili za bele plombe npr. 6000, nakar so te cene naraščale vse do 19.000 za plombo. Obrazložitve so sledile v smislu več ploskovnih plomb itd. Nakar sem dobila granulom in po zdravljenju izdan račun za 36.000 kar mi je seveda dvignilo pritisk, ker človek plačuje zdravstveno zavarovanje in vem, da so mi enega na šestici prej v ZD zdravili brezplačno!
Skratka priporočam vam, da se prej pozanimate o vseh doplačilih in cenah, da vas ne bo udarilo po denarnici kot je mene in si boste potem očitali lastno naivnost .

New Report

Close