Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom cena oken in zasteklitve balkona

cena oken in zasteklitve balkona

Menjati bi bilo treba okna, pa me zanima koliko bi prišlo cca za 3 stene oken (vgrajenih v tri stene) in koliko pride približno zasteklitev balkona. Natančenjših izmer žal trenutno nimam. Tako na približno me zanima – a je to 5, 10 ali še več tisoč €?
Bi pa najugodnejšo varianto, nič posebnega…

Okna manj kot 5, za balkon ne vem.

Na okvirno vprašanje žal ne moreš dobit točnega odgovora. Meter v roke, pa pošlji mejl na kakšnega od proizvajalcev. Po navadi pošljejo ponudbo v dnevu ali dveh.

Pa en lep dan želim, Joan

Za dve okni velikosti cca 2 x 1,30 in zasteklitev balkona 4 x 2,60, vsa okna z zunajnimi žaluzijami in komarniki, skupaj z vgradnjo do 5.000 ¸€.

5 oken in balkonska vrat-1.800€ junija meseca. Skupaj z roletami. Smo pa poslali 10 povprašvanj in je bila ta najcenejša ponudba.
Zasteklitev balkona nas pa še čaka. Imaš pa več variant, ki se tudi zaradi tega cenovno razlikujejo-zunanja, notranja zasteklitev, samo šipa, drsna ‘vrata’, normalna okna, v treh delih, štirih…

Čigava pa?

Najcenejša varianta ni najboljša. Sploh pri oknih ne. Preizkušeno.
In ker okna ne menjamo vsake tri leta, je bolje dat kak EURO več.
Ne pozabite, da plastična okna delajo predvsem Štajerci za vsakim vogalom, pa so kakršna pač so.

Najbolje zbrati nekaj ponudb in se odločiti – po možnosti ne najcenejšo.

Iz katerega konca pa si ?

Bayer

jest sem dal za celo stanovanje: tri sobe, balkonska vrata in kuhinja, 2700€ pri Arcontu

New Report

Close