Najdi forum

Cena montaže

V kratkem bova dobila novo kuhinjo, sedaj me pa zanima nekaj.
Poklicala sem dva monterja katera računata montaže različno. Eden je rekel, da računa po urah,v ceno (1800 ura) so vključeni tudi izrezi za korito in podobno, drugi pa vzame 8% od cene kuhinje potem pa še posebej izrezi.

Ali ima kdo izkušnje s tem? Kaj se bolj splača?

Če poznate kakšnega dobrega monterja s področja Gorenjske, bi pa prosila še za njegovo številko.
Hvala za vaše nasvete!

Mi smo imeli dva sestavljalca kuhinje, ki sta računala mislim da 10% od vrednosti + 1500 vsak stroj (pomivalni, hladilnik…). Delala sta pa od osmih zjutraj do enajstih zvečer, s tem da sta mela samo 20 min malice za kavo, zvečer sta pa pico pojedla kar med delom. Plačali smo pa okoli 90 tisoč. Bila sta pa iz Kranja in sicer pooblaščena monterja za Gorenje kuhinje (tel. št. so nam dali v Lesnini).

Sem mizar in montiram tudi drugje kupljene kuhinje. Vsako pohištvo, predvsem pa kuhinja mora biti kvalitetno zmontirana, zato cena montaže niti ne sme biti ovira.(90.000SIT se mi zdi kar preveč) Lahko pokličete 041697974

Ja, saj sploh ne veš, za kako veliko kuhinjo se gre.

V enem dnevu 45.000 SIT po delavcu.?Eni imate očitno preveč denarja….

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Glede na janin komentar je šlo verjetno za res veliko kuhinjo (gostinsko mogoče ali pač bolj luksuzno), saj sicer delavca ne bi delala ves dan. Cena se pač zdi zasoljena.

No, očitno vam grejo cene malo preveč v nos. Kuhinja je ob eni stranici dolga 5 metrov (ta stranica je od tal do vrha z omaricami), potem pa je še cca. 3 metre ob drugi steni + hladilnik in omara do stropa na tretji steni. Saj so nam v trgovini povedali, koliko % od vrednosti kuhinje plačaš za montažo. In vrednost kuhinje je bila nekaj čez miljon. Delala sta pa res od osmih zjutraj do enajstih zvečer (pa pol ure malice vmes).

New Report

Close