Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom Cena kvadratnega metra polaganja keramičnih ploščic?? Nujno rabim, PROSIM.

Cena kvadratnega metra polaganja keramičnih ploščic?? Nujno rabim, PROSIM.

hja,tapravi to govori, pol ga pa ni in se zgovarja da ne bo zastonj delov

Ja taprav TO GOVORI zastonj pa tudi ne bom delal,očitno ste mi fouš,ja,ja se ne ubadam z vami IGOR moj mail imaste in to je to,vi k vam pa gre v nos pa kar v mene me niti najmanj ne gane papa

Okay, Silvester (oz. Keramičar4, dvajsetič po ta novem). Do sedaj si dokazal skoraj vse. Kdo, si, kaj si in kakšen si. In če ti bo dal kdo od teh, ki redno prebirajo tale forum karkoli za delati, je še bolj neumen od tebe. In si tisto, kar bo dobil tudi zasluži.
Namesto niskov bi bilo bolje, da si urediš “podstrešje”. Tam j namreč razmetano bolj, kot pa na romskih zbirališčih odpadne šare. S tem, da romi za tisto šaro nekaj dobijo. Za vsebino tvojega podstrešja pa nebi dobili nič. Verjetno bi morali plačati še ekološko takso zaradi onasnaževanja okolja.

Lahko se 100000000 napises k me en drekec briga zate,aja pri mojem podstršju je vsaj razmetano se pravi je nekaj notri ane,v tvojem pac ne more biti k sploh ni nič notri hahahha,,,,,,,,,,čuftika pojdi zizat papapa

Sem pisal na zgornji mail, pa sem dobil odgovor, da trenutno nima časa, ker mora pomagati konjem?!?

Ve kdo kaj več o tem?

No ja, poleg pisanja pod mnogimi nicki, knaufanja in polaganja keramike na črno ima verjetno tudi eno luštno malo veterinarsko praksico na črno. Sposoben, kot hudir.
Čeprav seveda o tem ne vem nič. Tle s konji je takorekoč noviteta :-).

Jp in ti si žrebica hahah

izgleda da nima spoštovanja ne do žensk,ne do soljudi, ne do drugih državljanov, ne do potencialnih strank-spoštovanje ima samo do tistih ki jih odere,pa še do tistih samo do takrat dokler ne zahtevajo svoj denar nazaj..

njegovo poslovanje pa je strašno pametno, terena si še ogleda ne pa izstreli ceno, če ma ta osnovno šolo,pol sem jaz pahor.

mislim da sem moniko cestnik imel enkrat v delu, prijavljena je bila na urgenca.com,kjer je iskala ljubimca,ker je sedanji fant ne zadovolji

TI SI NAJDU SVOJO POSRANO MAT K SE FUKA V KASEZIH V KURBIN HAUZU HAHA SE MOJ PES JO NEB NATEGNU MAJMUN

A JA PA LAHKO SI PAHOR MAJMUN NJEGA ITAK NOBEN NE MARA CEPEC ,KR BODI GLUPANE

Monike in psov ni nihče omenjal!

sam se je izdal,doma prakticirata sex s psom pa misli da je to normalno in da tud drugi to počnejo…

Ne doma prakticiram sex s tvojo mamo in punco,pa ste obe zanič,fuj +,fuj bljek

maybe in you mind, vem samo, da imata boljši okus glede moških,ti niti moški nisi

Hahahahahha,okus ze okus ampak kaj ce mata sam ološ hahaha papaki,smetarji ste ti pa mat papapa

če ti tako pravi, pa naj bo, ti si itak vseved,bog i batina haha :))))

tak nizkoten nivo ki si ga ti izbral,na tega pa jaz ne padam veš,sorry

No hvala bogu…………..

Vaša kultura besedil vsekakor odraža izobrazbo, oliko, spoštovanje do jezika, naroda, kulture in tudi bralca besedila. Preverjeno besedilo je izkaz odličnosti, pogosto tudi pika na i vašemu izdelku (knaufanju in polaganje keramike).
To sporočilo leti izključno na Silvestra.

Pa lep dan še naprej

Juhu,jupi,jupi uf kako lepo jeeeeeeeeeee…………..papak,aja vdevek maš taprav zate hahaah papak

Zanimivo branje 🙂
no, če kdo rabi keramičarja sem jaz imel doro izkušnjo z mojstrom, lepo narejeno in ugodno ni najhitrejši a je bil izdelek B.P. 031-506 861

LP

New Report

Close