Cena kvadratnega metra polaganja keramičnih ploščic?? Nujno rabim, PROSIM.
Okay, Silvester (oz. Keramičar4, dvajsetič po ta novem). Do sedaj si dokazal skoraj vse. Kdo, si, kaj si in kakšen si. In če ti bo dal kdo od teh, ki redno prebirajo tale forum karkoli za delati, je še bolj neumen od tebe. In si tisto, kar bo dobil tudi zasluži.
Namesto niskov bi bilo bolje, da si urediš “podstrešje”. Tam j namreč razmetano bolj, kot pa na romskih zbirališčih odpadne šare. S tem, da romi za tisto šaro nekaj dobijo. Za vsebino tvojega podstrešja pa nebi dobili nič. Verjetno bi morali plačati še ekološko takso zaradi onasnaževanja okolja.
izgleda da nima spoštovanja ne do žensk,ne do soljudi, ne do drugih državljanov, ne do potencialnih strank-spoštovanje ima samo do tistih ki jih odere,pa še do tistih samo do takrat dokler ne zahtevajo svoj denar nazaj..
njegovo poslovanje pa je strašno pametno, terena si še ogleda ne pa izstreli ceno, če ma ta osnovno šolo,pol sem jaz pahor.
mislim da sem moniko cestnik imel enkrat v delu, prijavljena je bila na urgenca.com,kjer je iskala ljubimca,ker je sedanji fant ne zadovolji