Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom Cena kvadratnega metra polaganja keramičnih ploščic?? Nujno rabim, PROSIM.

Cena kvadratnega metra polaganja keramičnih ploščic?? Nujno rabim, PROSIM.

Glede tega se pa res ne mislim s tabo prerekat,kaj zdaj slučajno mene napadaš? A nimamo vsi pravice povedati svojega? Dobro,ti si povedal svoje,pusti še ostalim,ko že ravno govoriš o kulturi in tako dalje.

Silvester,vsak mojster se ceni tako kot vsaka prodajalka,vsak delavec,vsak zidar,pa ne potegne vedno vsakomur koliko bi želeli zaslužiti,zato je treba postaviti realen dogovor. Druge nadiraš koliko mi nimamo pojma,pa sploh neveš kdo in kaj smo. Če bi vedel bi verjetno zardel,in še kako imamo nekateri pojma,tudi nasploh o življenju ki ga ti ne poznaš,veš. Naj ti pa omenim za tale tvoj cenik,prebral sem nevem koliko tvojih oglasov kjer se ponujaš za 7 evrov,tule zdaj govoriš da dober mojster ima 12 evrov za talno polaganje-ima,ampak z računom,ki jih pa ti nimaš,je tako? Najprej se oglašuješ da delaš za 7 evrov,potem pa jokaš kako ne boš delal za 7 evrov,odloči se že no. Kje hodiš ti v službo človek božji,da visiš non stop na blogu? Še vedno ne razumem zakaj smo vsi za tebe šiš miš in nepoznavalci,a zato ker se v vsem ne strinjamo s tabo? Pokaži mi nekoga ki bo mojstru samo kimal,pa ga bo ja olupil z denarjem,to ne gre tak,in res je,cena in predračun se določita po pregledu terena,tole pa pravi dobri mojstri ne delajo,kar ti delaš.

Lep pozdrav!

Bogdan

hehe,ta silvek je pa res ena pojava,koliko let ima? 12?

Niti me ne zanima kdo in kaj si ,brigaj se zase in se ne vtikuj vame,če si pa ti tak mojster pa ti delaj za tak denar jasno,ter 12 e na m2 nimajo vsi računa ane tko da ne pametovati nekaj,strinjajo se pa ne z mano tisti ki hočejo imeti zastonj narejeno ali pa tisti ki nikoli niso delali v gradbeništvu………..in nisem 12 let star dosti dolgo to delam …..LADO tebe lahko pa sam kaj naučim hahah………….in ne visim skozi tle gor,pišem takrat ko pač lahko.Pa se tole vsak ko te pokliče te vpraša koliko to stane itd ane in pač poveš okvirno ceno ane,pa za 7 e imam jst polaganje knaufa ane…………..pa me sam zanima koliko si ga ti v življenju zmontiral in koliko krat si ti polagal ploščice in podobno ,,,koliko krat?

Meni se zdi, da je nekdo drug idiot izpadel….

Meni se zdi, da je nekdo drug idiot izpadel….[/quote]

ja sorry firbec,nisem ga poznala,nisem vedla zakaj se gre,zdaj vem….

Zdravo!

Poznam dobrega izvajalca za polaganje porfida. Polaga po celotni Sloveniji…več na njegovi spletni strani porfido-hajdi.

Lp, Boštjan

Pri meni je od 13-18€ odvisno od lokacije, ploščic, terena,…. več na [email protected]

Pozdravljeni,

Prosim za ponudbo polaganja ( brez materijala ) keramičnih ploščic in sicer:

talne ploščice cca 180 m2
2 x kopalnica cca 30 m2
1 x stopnišče cca 13-14 stopnic

lep pozdrav

Pozdravljeni,

Prosim za ponudbo polaganja ( brez materijala ) keramičnih ploščic in sicer:

talne ploščice cca 180 m2
2 x kopalnica cca 30 m2
1 x stopnišče cca 13-14 stopnic

LOKACIJA – KOPER

lep pozdrav

Pozdrav,delo=1600e

PROSIM ZA VAŠ KONTAKT

Mi lahko pustite mail in vam pišem na mail,kako ter kaj?

to je naš zloglasni silvester, ki goljufa stranke,preberite si vse njegove poste ko se je prepiral z bivšimi strankami, sploh ne zna delati…..bolje da res ne

lp

Prosim,pazite na besede,dobro pa a morda znate vi polagati in delati?

Hmmm!!! To je skoraj 250m2 in kup detajlov ki se dodatno obračunajo,tako da se za 1600eur to ne da narediti!!! Jaz bi preveril kompetence ponudnika,prihaja zima,za nekatere dela ni več.

Tisti ki noče obogateti in je skromen je to prava cena tako da ne govoriti da se ne da.

Moj mail [email protected] lp.

tak je silvestrov način,oceni na daljavo,sploh ne ve kako in kaj bi moral narediti,kaj pa če so tla ali stene neravne in je treba ravnati,se bi lahko zajebaval 2 mesca s tem, to vsak laik ve,da se cena postavi ko se vidi teren. potem pa pride pobere aro,naredi 1/4 na hitro in ga ni več,pa še potne stroške si računa.

silvester,kaj monika ve da talaš po vseh forumih njen mail,pa da jo sramotiš?

tak je silvestrov način,oceni na daljavo,sploh ne ve kako in kaj bi moral narediti,kaj pa če so tla ali stene neravne in je treba ravnati,se bi lahko zajebaval 2 mesca s tem, to vsak laik ve,da se cena postavi ko se vidi teren. potem pa pride pobere aro,naredi 1/4 na hitro in ga ni več,pa še potne stroške si računa.

silvester,kaj monika ve da talaš po vseh forumih njen mail,pa da jo sramotiš?[/quote]

pa tud vsak laik ve da se stopnice drugače obračunavajo kot tla in stene

New Report

Close