Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom Cena kvadratnega metra polaganja keramičnih ploščic?? Nujno rabim, PROSIM.

Cena kvadratnega metra polaganja keramičnih ploščic?? Nujno rabim, PROSIM.

FIRBEC IN OSTALI…. NE MOREM DRUGA REČT,KOT TO DA STE PRAVI IDIOTI,DA SE UPIKNETE V TAKE STVARI,KO PRI VAS KDO DELA–A VEDNO DELA TAPRAVI PRIVATNIK KI VAM IZSTAVI TAPRAVI RAČUN??? NEBI REKLA,PREJ BI REKLA DA SI BOSTE DOBILI TAKŠNEGA KOT JE SILVESTER KI BO NAREDIL DOBRO IN CENEJE,IN S TEM OBOJE NEKAJ PRIDOBITA,TEBI OSTANE VEČ DENARJA IN SILVESTER ZASLUŽI,IN ŠE TOLE VAS UPRAŠAM PREDVSEM TEBE FIRBEC KO SI TOLK PAMETEN GLEDE TEGA KAJ KDO KRADE,LE POGLEJ NAŠO PASJEPORIVALSKO DRŽAVO…KDO KOMU KRADE?? ŠE BOLJ JO JE TREBA ZAJEBAT,ČE NOBEN NOBENIH DAVKOV NEBI PLAČEVAL,NEBI BILO TE SODRGE IN VSI BI LEPŠE ŽIVELI!!!!!! PIKAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MIMOGREDE,RABIM KERAMIČARJA ZA NEKO ZADEVO,PONUDBE NA [email protected]

Zdravo !

Potrebujem ponudbo za polaganje keramike, samo roke stanovanjski objekti, povsod ploščice ker je spodaj talno gretje, kvadratura od 500-700m2 na mesec.
Za prenočišče je poskrbljeno.
Mi smo iz Dolenjske, dela se v Nemčiji v okolici Munchna.
Če vas zanima prosim kontaktirajte na [email protected]

cena za roke v Nemčiji je za tlake 15 eur, za stene 17 eur.

Lp,

OČITNO JE TA SLAVNI SILVESTER EN VELIK SANJAČ. ŽIVI V SVOJEM SVETU ZA RAČUNALNIKOM IN SANJA KAKO POLAGA PLOŠČICE ZA 7 EVROV PO KVADRATU,KO GRE PA ZARES,SE PA SPOMNI DA LE NE ZNA POLAGAT PLOŠČIC IN STISNE REP MED NOGE IN ZATAJI… JA,JA,TAKLE MAMO…EN KUP DREKA NA SVETU JE…

drek si ti

pa 22m2 za 120e si sama polagaj jasno

ne vleči se ven da tule neki lažeš za 22kvadratov 120 evrov,to ni nihče rekel,to si si izmislil, samo za 450 evrov 20 kvadratov mi pa tud ne boš delal,sorry.. jaz tudi ne pobiram denarja na drevesu,očitno ti ga da ne vstaneš zjutraj iz postelje za manj kot 200evrov in raje tule smetiš forume ki so namenjeni osvetljevanju ljudi pri ustvarjanju domov. kak butl si,in ne govori meni da sem drek,vem kje živiš,da ne boš dobil kakih norcev na vrata,neveš s kom maš opravka—-JE TEBI JASNO?????

za 450 e,sem ti dal ponudbo za ploscice,za poden oz.tlake ko bi bilo treba jih ven vrzit,vodovod napeljava to je blo 450 in ne seri smrklja in ne lazi

Pa pridi smrklja cakam jasno jst delam ko tele za razliko od tebe ti pa sam obiras ljudi in celo bajto na crno delas da jst teb ne bom kaj k jst dobro vem kdo si zabukovcan in ne mi srat zdaj te mam pa dost tebe in tebi podobnih

ALO,KAJ SE PA TI TOK RAZBURJAŠ??? KA SM PA JS TEBI NAREDLA??? PA KOGA TI ZMERJAŠ S SMRKLJO??? EJ,A SI TI MAL BOLAN AL KAJ TI JE. ?? JS SEM TEBI LEPO POVEDALA DA STARE PLOŠČICE BO VEN ZBIL MOJ IN JE TO TUDI NAREDIL,JE SAM PLATO NAREDIL,IN JE SAM DVE CEVI ZA 20 CENTIMETROV PRESTAVIL,TO V ENEM DNEVU,VČERAJ JE VSE POLOŽIL S POMOČJO OČETA V ENEM DNEVU,DANES JE KONČANO. IN TI SI HOTEL ZA TO 450 EVROV??? PA KE SI TI BOLAN AL KA JE S TABO?? JS ŠE SPLOH NISM SPOZNALA TAKEGA “MOJSTRA” KI SE S STRANKO DOGOVARJA ZA OGLED DELA IN DOGOVOR-PRI TEM GA STRANKA NITI SPLOH NE VPRAŠA ZA CENO—DA TI EN ŠUS OD “MOJSTRA” BREZ OGLEDA IZSTRELI NEKI TAKEGA VEN DA NEVEŠ KAJ BI MU ČLOVEK ODGOVORIL…RES NE. DA IZSTRELIŠ BREZ DA BI SPLOH MEL KAJ POJMA KAJ IN KAKO IN KOLIKO DOLGO BOŠ DELAL DA KASIRAŠ ZA TO 450 EVROV!!!!!!!!???????????? PODN OD PODNA SI VEŠ. MAL BOGI SI… NEVEM KJE TI ŽIVIŠ,VERJETNO V OBLAKIH,DAJ SI TI NAREDI CELO BAJTO NA ČRNO,ŠE TO SI NE MOREŠ,KER NIMAŠ DELA,MI IMAMO PA VSE PAPIRJE DA VEŠ. IN SPLOH TE TO NE BRIGA,ČE SI PA FAUŠN SE PA TRIKRAT ZABIJ U STENO MOGOČE TI BO POPUSTIL HEKSNŠUS U GLAVI. ZA 450 EVROJ JS DELAM POL MESECA IN MARSIKDO DRUG CEL MESEC,TI BI PA HOTU MET ZA TRI DNI DELA PO 6 UR 450 EVROV IN TO BREZ RAČUNA,BOG TE NIMA RAD,MAJKE MI EJ….. KR ZA USTRELAT SI

In mislim da moja ponudba za tole delo ni bila slaba,bom kopirala kakšno ponudbo sem ti dala,da se ne boš lagal,lažniuc,ker sem šla brat maile in nikjer ne piše da sem ti hotla dat 120 evrov za 22kvadratov. Vidla sem tudi da si me trikrat uprašal koliko kvadratov imamo in še danes si nisi zapomnil. pa pisat tud ne znaš,sploh nevem če maš osnovno šolo,in ti mene zmerjaš ti ki delaš na črno da jaz bajto delam na črno. maš srečo da je moj na šihtu,ker bi zdle znoru!

KOPIRAM:

Lejte,prvo kar vam morem omenit je tole. Kako lahko kar na slepo ko vam človek pove kaj je za naredit izstrelite za koliko to naredite?? Še uprašala vas nisem. To je prva stvar ki nakazuje kakšen laik ste,kaj ste sploh po poklicu? kakšne so vaše reference,imate kakšne slike?? resnične?? Delo ni teško in če znaš pa če se zasukneš ga narediš v treh dneh,kako lahko za to zahtevate 450evrov,se pravi na kvadrat 22,5 evra na kvadratni meter,ka se vam je zmešal??? Lahko bi zaslužili 300evrov v parih dnevih pa ste se nespametno zaj….

Hvala lepa in lep dan!

Mislim da je 300 evrov poštena cena za to,in še to…..ti za vodovod daješ plastične cevi?????? HAHA

Pa kak ded si da nimaš jajc se na telefon oglašat in rajš smse pišeš pa si glasn po mailih ker nimaš jajc u živo človeku povedat kok si tule glasn!!!!

mama ti je laek nepismena smrklja,s tvojim dedcu sma se pogovarjala po gsmu pa ne laži,ti delaj za 300e jst pa nebom in ne blefiraj k pojma nimas v gradbenistvu,jst po kuhinji kopalnici dam plasticne cevi ja ce das pa ti zlate pa tvoj problem smrklja nekulturna,tvoj dec je reku 6 do 7 e, na kvadrat to pomeni 120 e do 140,jst ce ti pa ceno za komplet povem pa vem kake so cene zato sem pa takoj povedal jasno,pa pisati se nauci se vid da si iz zabukovice da ste bolj tako tako tam haha,pojma nimas v ničemer zato pa iščeš takšne ljudi da ti na pol zastonj naredijo jasno,mene ne moreš nategnat smrklja nekulturna,ko sem se oglasil na gsm si takoj prekinala in dala gsm dedcu,kdo se ne upa pogovarjat papak zabukovski,ter spelji se od tle dol in ne nafukavaj delavce da ti tako delajo da ne bos dobla od mene inspekcije v zabukovico,pa briga me za tvojga ko da se kterega bojim,sama si pa napisala da nimas denarja da vse delate na hisi na črno smrklja lažnjiva

tebi ni pomoci! Klicali smo te pa se nisi hotel oglasiti in si samo smse posiljal,ko me je razfukal sem te jaz poklicala in koncno si se oglasu,takrat sem dala mojmu gsm ker deci se med seboj lazje zmenite. Pa tvojim lazem sploh ni konca,kaj se ven vleces,itak tule gor ne bos strank dobil. Jaz sem bila zraven ko se je moj pogovarjal s tabo in ko te je vprasal za koliko polagas ploscice,in ti sam si reku 6ali7evrov,kmet! Pocaki do jutr,te bomo ze0najdl,kerga ti zalis pa zajebavas brezveze. Si razpizdjen j ker nimas prav ker si idiot,mene cist nc ne jezis ves. 🙂

in sigurno mam vec denarja od tebe,bodi siguren! Inspekcija pa pri nas ne bo nic nasla ves,lahko pa pri tebi,jutri jih posljem k cestnikim v sempeter,kaj mislis da ne vem kdo si.? Pa se tole,od nas se noben delavc ni sel nezadovoljen,niti zejen niti lacen-tolk o tem,papak! Adijooo nimam js cajta tolk ko ti da bom visela tule gor!

kakim cestnikim haha odjebi smrklja,,,,,,,,,mam dosti dela ter vsega,inspekcija ha,nasla bo ljudi k vam na crno delajo imam veze ,jih dobis papa,pa mama pa ti sta papak

moderator,apeliram na vas da ga za vedno odstranite od tu dol,ker je mimo teme! Lp

Dragi Silvester!

Če ti delaš ko tele ni treba drugih lupit,v šolo bi šel pa bi bil kje v pisarni,potem bi šele videl kako je služit toliko v enem mesecu ko bi ti rad v enem tednu…

Lep pozdrav!

BOGDAN B.bi pa ti sel v solo in v pisarni sedel in ne pametuj k pojma mimas o gradbenistvu tko kot tale smrklja LILI,˙˙(,moderator,apeliram na vas……………´´)haha,tale je dobra ,mim si ti

G.Bogdan in G.Lili vsak mojster ceni svoje delo in trud ter kvaliteto.Kar se Silvestra tiče ima prov,dober keramičar im na m2 okoli 12 e in lahko položi teh 22m2 v enem dnevu in je to na dan 250 e ane plus ostala dela in je na 400e kot je napisal,človek pač zna ane in vsak ima svojo ceno.Vi pa če nimaste denarja pa ni to naš problem.Kvaliteta se plača.Ti Bogdan se pa vidi da nimate spoznavanj v gradbeništvu in cen in bolje da ne komentirate.Ta cene k je Silvester napisal je realna 400 krat 4 je 1600e na mesec minus davek,potni stroški,malica itd pa prideš pod 1000e na mesec s plačo in ne filozofiraj kaj je preveč kaj ni.brez zamere lep dan.

haha,beden si da mores sam sebe vlect ven iz dreka pod drugim imenom,kaj mislis da ne poznamo tvoje pisave glupe-nimaste-in ne govori,itd… Smilis se mi,resnicno,ti pa tvoje racunice.. Ke si glup ej.

New Report

Close