Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom Cena kvadratnega metra polaganja keramičnih ploščic?? Nujno rabim, PROSIM.

Cena kvadratnega metra polaganja keramičnih ploščic?? Nujno rabim, PROSIM.

Kdor ne plačuje davkov, krade državi in posledično vsem njenim državljanom. Mislim da se vsi strinjamo okoli tega, kajne?[/quote]

Delo na črno je blo in vedno bo .pa če je nam prav ali ne…..[/quote]

Je pa prav, da ga obsodimo in preganjamo, kajne?

Ne ni prav in se brigaj zase pametnjekovič,k te veliko berem in mislim da si ti najbolj zabit človek na temu forumu in daleč na okoli,gamad pokvarjena si-‘.in se spuči tukaj.

Ne, @kerami2, nisem. Položila sem jih okoli 15m2.

Seveda pa s svojim vprašanjem razkazuješ lastno omejenost in popolno nerazumevanje ironije.
Če bi imel še kaj zdravih nevronskih povezav bi z lahkoto ugotovil, da ponujam več kot dostojno plačilo za en dan dela, ki ga je po mnenju @urkolanda z lahkoto opraviti v enem dnevu.

Torej, najprej preberi prispevke, na prste preštej do deset in se potrudi zadržati, predno se ti sproži nagonsko pogojena želja po pisanju, kateri se ne zmoreš upreti.

cccc, s tem si vse povedala o sebi….

Seveda da sem o tebi,pljuvaj po sebi in ne po drugih…………vsak dela zase in hvala bogu da,ampak očitno si ti neki lenuh ki imaš čas in brezposelen in da tle težiš in utrujaš ljudjem……..bodi raje tiho ksem te brala in si zglada neki lenuh in poln foušije.

kAty” = Silvester. Ne zna pisati in ne zna delati.

Jaz sam polagam keramiko ljubiteljsko pri sebi na vikendu. Znanje sem pridobil z opazovanjem že položene keramike po Sloveniji in tujini.

Povem lahko le to, da je resno keramičarstvo težak in odgovoren poklic. Sam sem naredil kup napak ob polaganju, vendar sem jih z vsakim novim projektom popravil.

Sedaj delam zidano kuhinjo z obrobami in keramiko višjega cenovnega razreda, katero polagam zaradi rustikalnega stila vse brez pripomočkov ( vse na oko). Zaradi zahtevnosti dela si seveda vzamem čas. Ko cenim svoje delo bi rekel, da takih zahtevnih projektov ne bo keramičar delal pod 25 EUR. Drugo je polaganje keramike na tla in večje površine. Vsekakor za dobro delo mora biti primerna cena.

Lep pozdrav profiči in fušarji.

Krempelj,zate so očitno vsi neki Silvestri in tako naprej si obseden z njem ocitno ano……,hihi hoooooohooooooo mutibaric si,smrklej mulo mali hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii+++++++++++””telebanček

Jaz moram delati za šilveštra in njegovo družino, če pa to podpiraš pa predvidevam da tudi za tebe …

Ti delas za svojo usrano rit”””””””””””””’

In tvojo, na žalost.

Guguc,ta je pa dobra ti meni z službo do kolenčka nisi pamžek mali….

Zdaj mi je pa vse jasno.

Ufddddddd,huhuhu pamžeku je jasno uf,oh kako smo brihtni gugu,dudl mali!!!!!!!!!!!??***……….jokaš a.hitro se na drevo skriti.

Baabaa, pa kaj potem če sem silvestrova žena, povejte vi če ma kdo boljšo službo od moje, miškeci debilni.)))??

Kaj je FIRBEC se vid da si munjen tip debil da v mojem imenu pišeš,debilček mali haaaaaaahaa,pojdi zizat mami k drugega tko nimaš,siromaček buuuuuuuuu,a ti dam ziziko …………………hahahaha gnoj

Silvestra ni doma, pa sem mal u krizi, ker bi me

Kaj je s teboj FIRBEC si umsko prizadet se vid ,Katy ne sekiri se zarad tega psihija je redna stranka tukaj gor pa ga prezri clovek je pac mal vijuuuuu……..ok papapa

Hvala S, se vidiva doma lubi

Ej FIRBEC A ZDAJ SI ZE PEDER RATU HAHAH,,,PA DA V DRUGIM IMENU PISES JOJ

New Report

Close