Cena kvadratnega metra polaganja keramičnih ploščic?? Nujno rabim, PROSIM.
Ne, @kerami2, nisem. Položila sem jih okoli 15m2.
Seveda pa s svojim vprašanjem razkazuješ lastno omejenost in popolno nerazumevanje ironije.
Če bi imel še kaj zdravih nevronskih povezav bi z lahkoto ugotovil, da ponujam več kot dostojno plačilo za en dan dela, ki ga je po mnenju @urkolanda z lahkoto opraviti v enem dnevu.
Torej, najprej preberi prispevke, na prste preštej do deset in se potrudi zadržati, predno se ti sproži nagonsko pogojena želja po pisanju, kateri se ne zmoreš upreti.
Jaz sam polagam keramiko ljubiteljsko pri sebi na vikendu. Znanje sem pridobil z opazovanjem že položene keramike po Sloveniji in tujini.
Povem lahko le to, da je resno keramičarstvo težak in odgovoren poklic. Sam sem naredil kup napak ob polaganju, vendar sem jih z vsakim novim projektom popravil.
Sedaj delam zidano kuhinjo z obrobami in keramiko višjega cenovnega razreda, katero polagam zaradi rustikalnega stila vse brez pripomočkov ( vse na oko). Zaradi zahtevnosti dela si seveda vzamem čas. Ko cenim svoje delo bi rekel, da takih zahtevnih projektov ne bo keramičar delal pod 25 EUR. Drugo je polaganje keramike na tla in večje površine. Vsekakor za dobro delo mora biti primerna cena.
Lep pozdrav profiči in fušarji.