Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom Cena kvadratnega metra polaganja keramičnih ploščic?? Nujno rabim, PROSIM.

Cena kvadratnega metra polaganja keramičnih ploščic?? Nujno rabim, PROSIM.

JUPI JUPI,MAS KAJ MAS HAHA,TE NAJDEM PAPA

Ne razumem kaj te motim – samo navajam tvoje besede – dejstva so pač dejstva.

In nisem se jaz prvi oglasil v to temo, temveč ti.

Če komu ni všeč kako narediš mu tudi groziš in zmerjaš?

Zopet si pameten a sem kdaj tukaj na forumu napisal da KRADEM,ne nisem,to so tvoje besede in nedovolim da gdo to o meni pise jasno,krade drzava in nekateri k spadajo zraven se vidi da nisi dozorel da nekaj blefiras itd,men drzava nic ne da ce pa tebi pa tvoj problem,bos kmalu videl kam te bo drzava pripeljala,V PROPAD,ampak na zarad mene ampak zarad vladavine v Sloveniji in mi ne pametuj in razmisljal realno.Drzava krade in si vmislja vse sorte sranja in kaj imas ti od tega,NIC IN NE PAMETUJ,to je dejstvo.Jst ce grem prosit za pomoc k imam 2 otroka je ne dobim in zakaj ne ,ZATO K JE KRIVA DRZAVA JASNO,vsak se na svoj konec postavi in prosim da mi ne govoris kako in kaj.Vsak se znajde po svojem v danasnjih casih in za to nismo krivi mi sami ampak TVOJA OBLAST IN DRZAVA in ne bom vec o tem in upam da si pameten.

Kdor ne plačuje davkov, krade državi in posledično vsem njenim državljanom. Mislim da se vsi strinjamo okoli tega, kajne?

no jaz pravim naj se vsak sam znajde če fuša pač fuša hvala bogu saj dela zase zakaj bi moral še za državo itak usi samo kradejo dnar od davkoplačevalcov pa gre u zasebne žepe tko da manj njim bolše je sploh pa je slovenija ena najbolj obdaučenih držav saj ni sposobna drugače zaslužit brez davdov nebi preživeli niti en dan pa silvester ne se kregat po forumu to je samo foušija ker drugi se ne znajdejo

Vauuuuu, nekdo je pa šumnike našel. Bravo. Še kratek tečaj opismenovanja in dokončanje zadnjih štirih razredov OŠ, pa bi se morda nabralo dovolj znanja za izpolnitev obrazca na Ajpesu….

Pa kaj mislis da sem pod AXTERIX pisal al kaj,se pa motis,Tako je axterix sama fousija kar se pa drzave tice je pa tocno tako.Pokrade vse kar se da in se je med najbolj zapufanih drzav na svetu tonemo v propad,in hvala bogu da se se znajdemo tocno tako

Ena “med najbolj zapufanih drzav na svetu” smo tudi zaradi takšnih, kot si ti. Če bi vsi plačevali davke in prispevke bi bilo morda nekoliko bolje.

Bla bla bla ne nakladaj k ni tako,sama drzava je kriva sa se tako dela oz.fusa itd……..za vse te reci je drzava kriva,drzava ti vse pobere placi to,placi uno ,placi tretje,vsak mesec novi zakoni in se in se ne vejo vec kje bi DRZAVA SE KRADLA ti jim devaj jst jim ne bom,ko bo pa tebi denarja zmanjkalo pa rec DRZAVI da ga nimas vec in naj ti pomaga,TI BO,DREK TI BO,in potem bos pa rekel drzava pa taka ane,ne blefirat nekaj k ni tako.Ce bi vsi placevali davke itd bi drzava vedn nasla se kaj in se kaj in se kaj,potem delas sam za drzavo,Jst pa ne bom vec,dosti sem in ne bom vec,tko je na zalost.

oooo pa še kako boš delal silvek—boš še imel rdeča kolena boš boš

Eno vprašanje imam za tiste ki polagate za 7, 8€/m.

Recimo, da imamo kopalnico 2x3m = 6m2, višine 2,5m = 25m2, z zelo neravnimi stenami in estrihom. Imamo neko povprečno okno in seveda vrata ter vzidano krožno kad.
Ploščice so dimenzije 50×25 stenske, 30×30 stenske in 33×33 talne,
Bordure je 20m, dimzija je 50×7 (sims).
Vse ploščice s lasersko rezane!

Položiti je potrebno tla diagonalno pod kotom 18 stopinj.
Do višine 50cm (višina banje) je potrebno položiti stenske ploščice dimenzije 30×30 diagonalno tako, da se fuge ujemajo s talnimi, na višini 50cm je bordura, do višine 2m je potrebno položiti ploščice 25×50 vodoravno, na višini 2m je bordura, potem pa še ploščice 30×30 diagonalno do stropa.
Na kadi je potrebno ploščice položiti v diagonalo (tukaj napnite možgančke) tako da se fuge ujemajo s talnimi. Seveda vso robovi morajo biti brušeni pod kotom 45°, namesto rondec letvic.
Dialatacije na vseh potrebnih mestih.

Seveda morajo biti stene in tla, ne glede na neravnost, po končanem delu popolnoma ravne.

sem prezahteven za 8€/m2?

Mi lahko mogoče kdo napiše kako bi se lotil projekta?

Mislim, da dober keramičar, bi moral biti sposoben tole izpeljati z nekaj malega truda. 🙂

Silvester… nimam komentarja… mislim, da delavca s takim odnosom, kot ga imaš ti ne bi sprejelo v svoj kolektiv nobeno podjetje, še manj pa bi te gledal, da mi kaj delaš doma, tudi če delaš za 1€ na dan.

Tega si še predstavljat ne zna vsak kaj šele naredit za 8 e.

Takega dela ne moreš narediti brez dobrega načrta.

Kdor ne plačuje davkov, krade državi in posledično vsem njenim državljanom. Mislim da se vsi strinjamo okoli tega, kajne?[/quote]

Delo na črno je blo in vedno bo .pa če je nam prav ali ne…..

Uhhh, moram se vmešat, upam, da ne naredim kakšne slovnične napake;)

Če človek opravlja delo na črno, ne vidim v tem nobenega problema. Do problema pride takrat, ko začneš uveljavljat garancijo, ampak garancije pri delu na črno ne moreš uveljavljat!
Razen če ti dela poštenjak in je razumen. Se pravi nekdo, ki se bori in dela v svoji službi za borih 560€ in mora preživet družino. Pol je normalno, da bo delal tud na črno z enkrat nižjo ceno kot jo imajo ali imamo s.p.-ji.
Ljudje, ni se potrebno blatit po tem portalu raje delajte, pa vseeno ali na črno ali ste prijavljeni.

Še eno zadevo moram dodat, normalno da ni fer, da se dela na črno, ker se posledično zbijajo cene, ampak sama naša država je postavila tak sistem, ki ga več ne zna obvladovat.

lp

se ne bom posvečal zgornji debati, ni mi pa jasno kako lahko keramičarji tako nabijate cene. Za nič kompliciranja, samo položiti ploščice na lepilo s križci, pol še namazat z fugirno maso (npr. tla 50m2) in vi bi samo za delo računali 12€/m2. Nimate en dan dela, če stvar obvladate, pa mal računajte (DDV z ali brez je brez veze ker dobiš pa material 11,5% ceneje če je vgrajen…)
Se bom očitno raje kar sma lotil… Tolk ne zaslužim v službi kr neki časa, pa imam spodobno službo…

oja jst vam uzamem za 50 m2 350e

No, @urkoland,
ko boš položil 50m2 v enem dnevu in še zafugiral, potem se mi pa javi. Prisežem pri komerkoli hočeš da te takoj zaposlim in ti plačam 12€ po kvadratnem metru. Lahko boš pustil službo in delal za 1200€ la dva dni v mesecu, ne pa da se matraš s službo.
Seveda pa upravičeno predvidevam, da do sedaj nisi položil niti m2 keramike.

LP, Mojca

@urkoland Svetujem ti, da se takoj spraviš na kolena in začneš polagat ploščice in povem ti ,da boš takoj miljonar.

No kajzarica a si morda ti položila 50 m2.

New Report

Close