Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom Cena kvadratnega metra polaganja keramičnih ploščic?? Nujno rabim, PROSIM.

Cena kvadratnega metra polaganja keramičnih ploščic?? Nujno rabim, PROSIM.

Seveda, saj pravim vi vse veste,kateri tele bi pa dajal tukaj gor osebne podatke itd alo,je gor stevilka in poklicite

Davčna številka pravnega subjekta ni osebni podatek temveč javen podatek. Na podlagi tega podatka lahko preverimo marsikatero zadevo v zvezi s podjetjem in njegovo kredibilnostjo.

Tole sem našel, citiram:

Hmm, kaže da je Silvester v velikih finančnih težavah. Očitno:
– si ne more privoščiti tipkovnice s šumniki in tipka na kakšno zgodovinsko reč od Spectruma
– si telefonsko številko deli vsaj še z osebami z nicki : M.S., s., adaptacija., kerami2., bandazer…

Dream Team, no doubt!

tako, da “ravno obnavljam”, težko delo te še čaka. Verjamem, da boš skoraj 99,99% dobil vse podatke od enega izmed zgoraj naštetih, ki si jih želiš. Potem bi pa prosil, da jih sporočiš tudi meni. Ravno začenjam graditi in mi bo naslov od kakšnih ” odlicnih, poceni, u nulo narjenih, hitrih, ki ceneje delajo in imajo odgovornost itd….” majstrov zelo prav prišla.
Potem pa dobiš pol štekce piva in avto po izbiri. Aston Martin bi bila kar dobra izbira. Vendar pa oprosti, težka bo. Je že Chuck Norris poizkusil. In se je ta njegov poizkus zelo klavrno končal. Menda je to prva in zadnja stvar v življenju, ki mu ni uspela.
Srečno,
Štef

Kako jst pisem je moja stvar ce te moti NE BERI,privoscim si pa lahko marsikaj,za tipkovnico pa ni potrebe tko za info.da bom tebi z sumniki pisal ne hvala,za aston martina pa tkole,se od dalec ga niste vidli ne da bi ga kupili ali podobno ps.niti vsec mi ni haha ajd lep pozdravcek

Privoščiš si lahko očitno veliko na naš račun, posmehovanje zaradi kraje pa prav gotovo ni na mestu…

Na tvoj racun sigurno ne haha,ti dam malo,kaj rabis povej ti ustrezem.Siromak si da ves da se utikujes v vsako stvar,v vsakega .Ze ob pol 6 zjutraj mi nakladas itd……raje se posveti delu itd kar imas k kar pises meni me res nic ne gane pa vidim da ne razumes,ampak tvoja stvar.Sto krat sem ti ze napisal da bom tako delam in bom JASNO papa.

Točno na moj račun in na račun vseh, spoštovani g.Šilvešter.

jupi haha

O tem odnosu govorimo, podobno kot so nekateri pisali o vašem odnosu pri reklamacijah.

jst sem vsakem napisal osebno na papir za reklamicijo in podobno toliko o tem

Imate poseben papir za reklamacije? Je podoben tistemu za račune?

Oh, Paloma papir je to. In ižvrštno šluži švojemu Šilveštru,…..pardon, namenu.

Ja ti ze ves pa ne rabis nikov spreminjat ,dobro sem svoje povedal in ne bom vec lep dan.

Jaz svojega ne spreminjam, kajne Šilvešter = adaptačija?

Joj KAKO SI TI BOGI,BOGI SIROMAK,haha mam dosti dela papak,pa se vidi da si PSIHOPAT,haha ubogi revez naivni,zgubi se raje delat kot pa da tle nalagas PSIHOPAT,boga tvoja mama pa punca,aja punce menda nimas bogi,bogi ktera te pa hoce haha papa

Če tako delaš kot pišeš verjetno težko obogatiš.

Jst ne delam da obogatim ampak da imam za druzino,jasno,danes se ne da obogateti,daj dost tezenja.

Kot sem razumel kradeš zato da preživiš družino? Kje se ustaviš?

DAJ SPELJI SE MI NEKAM PSIHOPAT,saj bom poizvedu kdo in kaj si nic bati.

Jaz nisem tukaj pomemben, važno je kdo krade in laže ter s s tem še celo hvali.

New Report

Close