Cena kvadratnega metra polaganja keramičnih ploščic?? Nujno rabim, PROSIM.
Tole sem našel, citiram:
Hmm, kaže da je Silvester v velikih finančnih težavah. Očitno:
– si ne more privoščiti tipkovnice s šumniki in tipka na kakšno zgodovinsko reč od Spectruma
– si telefonsko številko deli vsaj še z osebami z nicki : M.S., s., adaptacija., kerami2., bandazer…
Dream Team, no doubt!
tako, da “ravno obnavljam”, težko delo te še čaka. Verjamem, da boš skoraj 99,99% dobil vse podatke od enega izmed zgoraj naštetih, ki si jih želiš. Potem bi pa prosil, da jih sporočiš tudi meni. Ravno začenjam graditi in mi bo naslov od kakšnih ” odlicnih, poceni, u nulo narjenih, hitrih, ki ceneje delajo in imajo odgovornost itd….” majstrov zelo prav prišla.
Potem pa dobiš pol štekce piva in avto po izbiri. Aston Martin bi bila kar dobra izbira. Vendar pa oprosti, težka bo. Je že Chuck Norris poizkusil. In se je ta njegov poizkus zelo klavrno končal. Menda je to prva in zadnja stvar v življenju, ki mu ni uspela.
Srečno,
Štef
Na tvoj racun sigurno ne haha,ti dam malo,kaj rabis povej ti ustrezem.Siromak si da ves da se utikujes v vsako stvar,v vsakega .Ze ob pol 6 zjutraj mi nakladas itd……raje se posveti delu itd kar imas k kar pises meni me res nic ne gane pa vidim da ne razumes,ampak tvoja stvar.Sto krat sem ti ze napisal da bom tako delam in bom JASNO papa.