Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom Cena kvadratnega metra polaganja keramičnih ploščic?? Nujno rabim, PROSIM.

Cena kvadratnega metra polaganja keramičnih ploščic?? Nujno rabim, PROSIM.

Sego…..menda nisi dobro prebral. Cena polaganja je od 15€ naprej. Za 8€ jih pa lahko polaga res samo kakšen penzionist (nimam nič proti njim). Če pa se greš nek s.p. pa z 8€ lahko hito zapreš. Govorim o 8€ z računom, da se razumemo.
LP

gorazdmag

Vrhunsko polaganje keramike, cena 10 evr. za m kv. brez ddv-a. Reference na http://www.porfido-hajdi.si ali tel. 040 170 992.

KAMEN NI KERAMIKA

Ceno polaganja je približno med 10-15 evri po m2, vse je odvisno od velikosti prostora

– potem morate pa v zakup vzeti tudi vaše želje in pa načine polaganja, prostor brez ovir stane manj, če pa npr želite mozaik pod kotom 30stopinj v kopalnici pa cena hitro narase na 30 evrov.

– pa mogoče še nasvet, bojte se tistih, ki lahko pridejo jutri polagati
😀

Keramičarstvo Požar

POZDRAVLJENI.CERABITE KERAMICARJA ME POKLICITE NA TELEFONSKO 0P41987373.ADAPTIRAM CELOTNO KOPALNICO. SEM CENOVNO ZELO UGODEN.POLAGANJE KERAMIKE ZA 9 EVROV NA KVADRAT.UREDIM TUDI ODVOZ SMETIII IN VODOVODNO NAPELJAVO IN ELEKTRIKO.

Vem za zelo dobrega in cenovno ugodnega mojstra za polaganje keramike.tel.031 208 124

Dušan še pisat ne znaš kaj šele polagat keramiko.

Sicer je tema stara,vseeno ponudnikov in tistih ki priporočajo ne manjka,zadnji odgovor je pa res dober ha,ha,ha.Lepo sem se nasmejal!
Lp.D.

Da ne bom odpirala nove teme!
Nujno rabimo dobrega keramičarja z realno ceno (ali drugače, da ni predrag) v okolici Ljubljane (proti Vrhniki). Če kdo pozna kakega dobrega naj prosim javi. Bomo hvaležni, zelo.

JZ MAM CENO ZA POLAGANJE STANDARDNIH PLOŠČIC 11 € m2

polaganje ploščic -GSM:040 439 638

m2 sam ruke 13 eur – 031 493 810

Že 30 let v tem delu.Cena 13 e.naprej 041747796

Kaj je to dražba,keramičarji!
Dober keramičar ima za 3-4 mesece dela!

Rabim 2,5m2 za položit – a kdo pride za 11€/m2 ?

Ma, ste res naivni. Cena je odvisna od:
– lokacije
– kvadrature
– zahtevnosti

Tisti, ki bo rekel, da mi pride delat zunanje stopnice za 11€/m2 ali pa 13€/m2 (roke), dobi posel takoj. Fugira se s kerapoxy-jem, praktično vsako ploščico je potrebno rezati, pa še zelo zajebana stranka sem…

Realna cena za dobrega keramičarja je nekje 15-20€ na m2 ali tm.
So pa seveda izjeme – veliko šalabajzerjev še z višjo ceno in tudi preiskušeni mački z nižjo.

Pozdravljeni!

Nam je polagal celo hišo fant iz Ljubljane. Sicer je delal malo bolj počasi, samo je bil pa končni izdelek vrhunski. Celo balkon, kjer smo imeli veliko poblemov, ker je bil 20 let nezaščiten, je saniral in potem zelo lepo položil ploščice. Morda ni bil najcenejši in ne najdražji in ne najbolj zgovoren he he, je pa narejeno tako kot mora biti. Ne vem kako je kaj zaseden, mi smo ga dobili preko vez, je pa tu njegova telefonska, morda komu prav pride. Lep pozdrav…031 574 048 Miha

PS

Nam je računal tako… Cena po m2 z ddv-jem je bila 15 €, dodatno je računal ravnanje sten, stopnišče je računal drugače, mislim da po tekočem metru, nisem sigurna. Računal je tudi zapletene izreze z katerimi se je veliko zamudil in nekaj režijskih ur. Vse je bilo dogovorjeno po predračunu, katerega se je tudi držal. Celo sam je, ko je že delal, prinesel nekaj bordur, ki jih ni računal in so res dale piko na i v hodniku,čeprav se meni najprej ni zdelo da bo vredu.

Je videt ,da smo mal nasedli enemu provok. Ha pa nič zato.Dragan jaz poznam dosti dobrih keramičarjev katerim letošnjo zimo primankuje dela,bodi zadovoljen da ga imaš dost.Je pa res ,da
sem iz manjšega kraja

.Nebomgabiksal jaz sem napisal,da je cena od 13 e naprej.Ti praviš kakšna je cena zakaj si pa plačal svojemu keramičarju 12 e in ne 20e.

keram
“Je videt ,da smo mal nasedli enemu provok. Ha pa nič zato.Dragan jaz poznam dosti dobrih keramičarjev katerim letošnjo zimo primankuje dela,bodi zadovoljen da ga imaš dost.Je pa res ,da
sem iz manjšega kraja “

Ma nič osebno keram,malo sem se nasmejal ko sem prebral komentarje,vem pomanjkanje dela je veliko na vseh področjih ,tudi jaz poznam veliko dobrih keramičarjev ki delajo iz tedna v teden,ne delajo plane na mesece.Konkurenca je huda.

11€/m2 sem napisal zaradi “zbijanja cen”. Se mi zdi nerealno. Meni je moj rekel 13€ in nisem ugovarjal. Je pa res, da dobiš toliko kot plačaš… Grrrr… 🙁

Midva sva tu res vzela polagalca ploščic, ki ima reference in je dober. Računa 20 na m2, ampak smo se zmenili za 14 – poznanstvo… Bom še povedala, kako bo.

Cene so – dobi se tudi za 6, ampak definitivno ne bi tvegala :)) čeprav je vse ostalo prišlo bistveno ceneje, kot drugače, sam to pa potem gledaš 20 let in več.

New Report

Close