cena kuhinj
Nama so všeč kuhinje MOBALPA.
http://www.mobalpa.si/kitchen/traditional/magellancb/index.html
Za najino postavitev so naredili predračun za 6900, privatnik pa za 5000. Za naju še vedno predrago.
z nekaj truda (ogledi, internet, primerjave predračunov…) lahko dobiš oboje: dobro in relativno poceni kuhinjo. za 3,5 m kuhinje jaz ne bi dala veliko več kot 2000 € (prej manj)!!! tako da ne vem, kdo te toliko nat.g.uje, da postavi takoooooo visoko ceno za tako malo kuhinjo… jaz bi dala kolikor sem povedala, ti pa pač lahko dosti več. samo nekaj 1000 € več je pa vseeno pretiravanje. razen za luskus špilat…
Komplet rabljena kuhinja Svea z vsemi aparati 300 evrov.
lexus:
7-8.000 € in več za kuhinjo (3,5 m in to brez aparatov!) je ABSOLUTNO PREVEČ!!! pa tudi če je s čistega zlata… jst ne vem, če ljudje nič prej ne vprašate za ceno in ne daste izdelat nobenega predračuna, pa očitno nič ne hodite okoli od trgovine do trgovine, ampak greste kar v prvo in tam s prstom pokažete na kuhinjo in rečete: TO BI IMELI! ???
moja kuhinja je bila dosti ceneje in zelo je kvalitetna (ni iz slo).
lep dan
@petraaaaaa: si me pa res nasmejala!
Sicer pa: tebi morda absolutno preveč, meni čisto OK cena, nekomu drugemu zelo poceni. Če se tebi zdi predrago, še ne pomeni, da je karkoli tudi resnično predrago :).
Ko sem kupoval kuhinjo sem naredil temeljito raziskavo trga, porabil za to več kot mesec dni, tako da ne ti meni o prvi žogi. Meni ne pomeni vse čimmanjša cena. Čimmanjša cena že ampak za to, kar hočem imeti.
Še ena, ki ceni samo tuje? Kar je tuje je po defaultu boljše od našega? Bullshit.