Najdi forum

Pozdravljeni !

Mene pa zanima, kakšna cena je na mesec v komunah? Za RETO center vem , da je brezplačen;kako pa je recimo v Don Pierinovih komunah po Evropi .Ali to starši zmorejo, ali pomaga tudi center za socialno delo ?

Hvala za odgovor!

Za don pierinove komune vem, da v sloveniji znese cca 200 eur mesečno, verjetno toliko stanejo tudi njegove komune v tujini. za druge komune ne vem, slišala sem pa, da so precej dražje (npr Dianova). upam, da ti bo kdo dalj natačnejše informacije

Za don pierinove komune vem, da v sloveniji znese cca 200 eur mesečno, verjetno toliko stanejo tudi njegove komune v tujini. za druge komune ne vem, slišala sem pa, da so precej dražje (npr Dianova). upam, da ti bo kdo dalj natačnejše informacije

Mislim, da je v Don Pierinovih komunah tudi brezplačno. Malo “po-googlajte” po internetu, bi morali vse najti..
Srečno

Koliko je meni poznano, stane v Don Perinovi komuni mesec približno 200 eur. Poznam primere, ko je to vsoto pokrival center za socialno delo, namesto mesečne socialne pomoči, je bil ta denar nakazan v komuno. Upam, da sem vam vsaj malo pomagala?
Lep pozdrav!

New Report

Close