Cena iui
Larinko pozdravljena,
na forumu sem zasledila da ti v vsakem primeru pripadajo na zavarovalnico še 4iui,tudi če si ivf-je že porabla,vsaj če se prav spomnim…drugače kako si?
Pozdravljena, larinko!
Glede na to, da bi šla samoplačniško na IUI, ti predlagam, da greš v Budimpešto. Tam te bo prišlo okoli 500 Evrov s posvetovanjem, zdravili in s samim postopkom, v kolikor imaš partnerja. Pa še zelo prijazni so. Vendar pa moraš imeti izvide za pap, HSG, rdečke in hormone(FSH, PRL, LH, ščitnico). Za prvi posvet čakaš od 4-6 tednov, ko pa si enkrat v postopku, pa gre hitro, brez zavlačevanja, kot se, kolikor berem po forumih, dogaja pri nas.
Lp
Pozdravljena larinko,
podobno vprašanje sem postavila pred dvema letoma tudi jaz,ko sem za drugega otroka že izkoristila 4 ivf-je.Meni je bilo rečeno,da mi vseeno še pripadajo na zavarovalnico.Vendar se za njih nisem odločila,saj sem imela po laparoskopiji en prehoden in en neprehoden jajcevod in bi bila res majhna možnost.Tako,da sem rekla,poizkusimo še en samoplačniški ivf in če ne bo nič,potem pa res prekinemo.Denar sem si izposodila od sestre in vsak mesec ji vračam.Celo življenje ji bom za to hvaležna,saj nam je uspelo ravno v tem samoplačniškem postopku pri Dr. Rešu.Doma imam že skoraj trimesečno punčko,ki nas razveseljuje.Sreča je bila na naši strani.Morda bo tudi na vaši.Res pa je,da so ti postopki precej dragi.Najceneje je pri Dr. Rešu.
Močno vam želim,da vas razveseli še en dojenček.