Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? Cena implantata – dr. Gornjanc

Cena implantata – dr. Gornjanc

Evo, bila sem pri Dr. Gorjancu in se definitivno odločila zanj. Za tiste, ki se še vedno sprašujete za cene, naj vam povem da ima kar normalne cene, kot so po večini tudi drugod pri nas, saj sem se prej kar precej pozanimala tudi o cenah drugje. Mene bo pri njem stal celoten implantat ca 1500 eur, od tega je 750 eur vsaditev, 100 eur odgrnitev implantata in 100 eur kostna dograditev (za moj primer) …. kar znese 950 eur. Na koncu pa računam še ca 600 eur nadgradnjo – protetiko. Sedaj pa samo še veselo čakam na poseg in na čas, ko bom lahko zagrizla z novimi zobki :)))

zdravo
preden se odločite za implantat je je najbolje najti najprimernejšo ceno in seveda vrhunsko kvaliteto. jaz sem jo.poglejte spletno stran Estetika&zdravje.presenečeni boste nad ceno in vrhunsko kvaliteto.

nalboljša kvaliteta in cena za implatant spletna stran Estetika&zdravje.preverite

Pozdravljeni,

sama pa priporočam Dr.Sotoška, cena njegova dela z implantantom vred je bila 1500eur, res kvalitetno opravljeno, nikakršnih bolečin po vstavitvi, niti kasneje.

Toplo priporočilo z moje strani je dr. Mladen Petranović. Ima zlate roke. Že večkrat sem poskušala deliti svojo izkušnjo z vsemi, pa je moje sporočilo vedno e-slama. Zobozdravnik dela z Lava kronami, dela nevidne vsadke-ki jih pri nas preverjeno nihče ne-takih, ki ne puščajo temnega roba okoli dlesni. Skratka res oskrba za zobe.
Postal je moj osebni zobozdravnik in se mi posveti tudi po uro in več-koliko lahko držim odprta usta.

Pozdravljeni,
kaj pa Dr Miha Kočar? Ali ga mogoče kdo pozna. Mene so namreč napotili k njemu. Moram priznat, da me je kar mal strah. Hvala za pomoč in lep pozdrav.

Lep pozdrav,
sama sem šla na posvet v Ordinacijo Zevnik, Ig. Tam svetuje pacientom, ki potrebujejo implantate dr. Vogelnik. Sem zmenjena za poseg. Zelo profesionalno. Celotna cena se giblje od 1200 do 1400.Ti pa točno povejo vse na pregledu… Tole je pa spletna stran http://www.zevnik.eu, če ti kaj pomaga.

Pozdravljeni.
Berem, da so implantati iz titana!? – in prva asociacija na katero pomislim je antena..
Skratka, ali kdo morda ve, če so lahko vsadki tudi iz kakšnega drugega (bolj prijaznega) materiala?

hvala in pozdrav,
Peter

Vsem,ki nameravate k zobozdr. zaradi implantantov lahko povem oz. svetujem zobozdr. v Prezidu, to je Hrvaška, ni pa daleč od meje, iz Lj.cca 80 km. Baje je zelo o.k. in cenejši kot v Lj.
Za točno ime ne vem, mislim, da ga ne bo težko najti v imeniku, ker je to manjši kraj in za pregled se moraš naročiti po telefonu. l.p.

Zobozdravnik v Prezidu je dr. Leon Štimac.

Živjo. Meni je dr. Rotar vstavil implantat in ga moram pohvalit. Naredi strokovno in lepo. Res pa je tudi zelo prijazen. Tudi cene so take kot ima predstavljene na spletni strani. LP

Zdravo,

jaz sem pa bila pri gospe Tini Fabjan, in moram njo pohvaliti. Najprej sestra- prijazna, nasmejana, lepo me je slikala, vprašala, če sem slučajno noseča… potem mi je Tina na računalniku vse pokazala, kako izgleda zdaj, kako bo izgledal implantant (vse na moji sliki zobovja), koliko imam kosti….potrebovala sem umetno kost, mi je pokazala material iz katerega je, potem mi je napisala koliko me bo stalo in mi kar sama predlagala, da naj še kje drugje vprašam oz. se pozanimam. Sem pa potrebovala dva implantanta. Ko je prišel dan D, je poleg nje bil še mož- kirurg, tako, da res ni variante, da bi šlo kaj narobe- on mi je ranico tudi zašil, skoz sta se šalila, da mi je bilo res prijetno. Priznam, da se injekcij bojim, njen vbod nisem čutila, tudi ko me je za eno opozorila, da zna bilti malce neprijetna me ni bolelo. Po posegu mi je dala protibolečinske tablete, gel- led, telefonsko in da jo naj pokličem kadarkoli ne glede na uro, če me bo kaj skrbelo. Potem pa čez 4 mesece so mi vgradili implantant (morali smo počakati, da se je ranica zacelila) lasersko v 5 min brez krvi in bolečine, brez analgetikov….no, potem pa je čez 1 teden bil pregled za nova zobka in sedaj ju imam in ni nobenih težav. Cena za vse skupaj…mislim da 3200 eur (umetna kost in dva implantata), je pa že nekaj časa nazaj in se ne spomnim. Nisem pa nič plačevala injekcij, slikanj, zobnega ulitka ipd.

Jaz sem en implantant naredil v Celju za 1800€ in dva v Moldaviji, oba skupaj za 1000 €, V Moldaviji imam kolega, ki mi jepriporočil tam narediti implantante. Sicer sem moral iti dvakrat tja in sem imel še za 600€ stroškov v ta namen, vendar sem vseeno s stroški vred za dva dal manj, kot za enega pri nas. Materiali pa se enako, kot pri nas, uporabljajo od svetovno priznanih proizvajalcev. Naredili so zelo kvalitetno in profesionalno s keramično oblogo in po dveh letih nimam nobenih problemov. Zobje so boljši, kot naravni

Če koga zanimajo implatanti sem zasledil na spletnem portalu VseCeneje, da imajo 50% OFF v ordinaciji Fabjan.

imate potem vi lava krone, vam jih je naredil?

Pozdravljeni!

Mene pa zanima, ali ima kdo izkusnjo, da so mu naredili vec implantatov. Namrec meni osebno sploh niso zrastli stirje stalni zobje. In le-te bi morala nadomestiti z implantati.

Zanima me tudi, ali kdo kaj ve, ce ti v primeru, ko ti sploh ne zrastejo stalni zobje, torej vec, ali zavarovalnica krije kak procent zdravljenja. Ker je to neke vrste prirojena napaka ne po lastni krivdi.

Za vsako informacijo ze v naprej najlepsa hvala!

Jaz sem en implantant naredil v REKEza 900€ poglej link – zobozdravstvo na Hrvaškem[/url]

Zdravo,

sama sem dala delati 5 implatantov pri dr. Fabjan in sedaj moram počakati, da se zaraste. Sicer so 1 dan bolečine po koncu opracije, ampak za lepoto je treba potrpeti. :))

Kupila pa sem kupone in tako dobila 50% ceneje. Sedaj pa sem zopet videla, da imajo akcijo na vseceneje.si, implatanti 50% off.

lp in veliko sreče.

Priporočam http://www.dentalartstudio.hr/si_index.html, poseg za mano. 2 vsadka, vstavil mi jih je čeljutsni kirurg. 1500€ sem plačala oba vsadka, delo in krone. Pa velik popust na beljenje sem dobila;)

Pozdravljeni,

tudi sama sem si dala vstaviti implantat pri dr. Tini Fabjan. In prvi dan po operaciji je res noro bolelo. Sicer dobiš tudi protibolečinske tablete, ampak prva ni nič pomagala. Potem sem imela še približno tri dni kar veliko oteklino.
Se pa strinjam s svojo predhodnico, Tina je res sonček. Vedno se je šalila, nasmejana, prijazna. Takih zobozdravnikov manjka.

Cena pri njej-implantat 900 eur (vklučno s zirkonij nastavkom in polnokeramično prevleko-kupljen kupon na ceneje.si-50 procentov ceneje) ter dograditev kosti 400 eur.

Lp

New Report

Close