Najdi forum

Generalno čiščenje 7€

Gospa MW a je to cena z računom,hvala za odgovor Lp

Odgovorni in marljivi iščete delo čiščenje hiše ali poslovnega prostora.Samo Ljubljana.kontakt [email protected]

Imam čistilni servis,moja ura čiščenja je 10 eur na uro bruto,kar pomeni cca 6eur neto,ko so plačani vsi davki in prispevki.Čistim z lastnimi čistili in vsemi pripomočki.Sem natančna in zanesljiva,tako da manjše stanovanje očistim že za 30 eur,hišo pa že od 40 eur dalje,odvisno kako je vzdževana.K strankam hodim po dogovoru vsak teden ali na 14 dni.Če iščete zanesljivo osebo za čiščenje me lahko kontaktirate na 041 672 776.l.p.

Potrebovala bi gospo za čiščenje hiše v Izlakah (Zagorje ob Savi). Smo med tednom ves dan odsotni in enostavno primanjkuje časa za gospodinjska opravila. Pozna kdo koga, ki bi ga priporočil oz. če prebere kdo, ki omenjeno storitev opravlja. Hvala vnaprej in lep pozdrav.

vrjetno je brisala zato z isto krpo ker je takšna postavka js je nebi niti izpral pa bi vam pobrisal mizo z njo

Pozdravljeni!

Imate željo po čistem domu in urejeni okolici ter potrebujete nekoga za pomoč pri gospodinjstvu starejših oseb na območju Grosuplja, Škofljice in Ivančne Gorice?

Kontaktirajte me na 070 315 863.

Lep pozdrav!

za ta denar si tudi to zaslužite!

Nudim čiščenje stanovanja in pomoč pri ostalih gospodinjskih opravilih ter varstvo otrok na svojem ali vašem domu.
Sem zanesljiva.
Slovenske Konjice in okolica (Slovenska Bistrica, Zreče, Loče, Vojnik, …).

Bojana
051 393 797

Ce kdo isce za ciscenje stanovanja, hise ,poslovne prostore ali likanja..v Ljubljani ali okolici..urna postavka po dogovoru
051472229

iščem delo za čiščenje na domu. perem, likam, pospravljam za 6€ na uro. delo resnično potrebujem. prosim vse zainteresirane da me pokličejo na tel. 070 494-573. lp

Nudim kvalitetno ciscenje (8eur/h cistila priskrbite vi) ali varstvo otrok (10eur/h) na vasem domu v popoldanskem ali vecernem casu. Med pocitnicami tudi zjutraj. Imam dolgoletne izkusnje. Vsi zainteresirani pisite na [email protected]

Lep pozdrav,
Loni

Sem Polona stara 40 let doma v okolici Maribora .Nudim čiščenje ,likanje in ostala hišna opravila ,sem zanesljiva in natančna in poštena ter delo zele dobro poznam in ga tudi dobro naredim. Delo lahko opravljam v Mariboru ali okolice Maribora ce me pa potrebujete tudi drugje naokoli mi pa tud ne bo problem.
Če potrebujete pomoč me lahko pokličete na 051 684 285!!

lp.Polona

Čistilni servis z izkušnjami na območju Ptuja, Maribora in okolici vam nudi:

– čiščenje, likanje
– urejanje okolja, košnja trave,..
– kidanje snega
– razna hišna popravil,..

Smo natančni, hitri in zanesljivi.
Se priporočamo!
Kličite samo resni na : 041 802 372 Jana

Cena čiščenja v Ljubljani je med 8€ in 12€, odvisno za kakšno čiščenje gre.

Pozdravljeni,
Ce potrebujete hitro i zanesljivo osebo za redno čišćenje in likanje na domu me lahko kontaktirate na tel. st. 070 385 889 ali na email: [email protected]. Nudim i generalno čišćenje stanovanja ali hisa …
Iskušnje imam, lepo delam.. In zelo mi je važno da stranka bude zadovoljna..
Urna postavka 6€ za rednoo delo ,a za likanje in generalno se bom dogovorili..
LJUBLJANA

Lep pozdrav

Lahko me kontaktirate, nudim več vrst čiščenja !

Cvija Kasapović s.p.
2000 Maribor

tel: 041 216 426

[email protected]
spletna stran: http://pelemis.si/

Nekateri omenjate plačilo celo 2,5€ na uro. ponujanje tega plačila je milo rečeno žalitev, človek ki dela za ta denar je res v veliki stiski in kar je še pomembneje s tako ceno se iz stiske ne bo prebil. Povprečno inteligentnemu bi bilo jasno da je to tako. S tako ceno vzpodbuja in ohranjate suženjstvo in zares si taki ljudje zaslužite da vam čistilka pobriše krožnik z uporabljenim toaletnim papirjem (ni rečeno da tega že ni storila) Ha,ha, upam da je – so prebrisane veste. 5-6 € je realna cena dela na črno z napotnicami pa tam cca 12-12€,Če si tega ne morete privoščiti, potem spadate v rang ljudi, ki za ta denar delajo, tako pač je dragi moji.

V službi nam za čiščenje poslovnih prostorov skrbi valina http://www.valina.si/ciscenje/ ampak ne vem cene.

V stanovanju sem mel pa včasih še študentko, ki je prišla 2x na teden vse zrihtala v nulo v treh urah, sem je spadalo tudi likanje za 4€ neto preko napotnice. Žal nimam več kontakta in niti ne vem če še to dela ampak ne predstavljam si da bi nekdo to delal za 2.5€. Nemoreš za 400 eur mesečno delat pa da ti še nekdo skos gleda pod prste.. ma ga polijem s kislino

Pozdravljeni,

Ali mi lahko sporocite stevilko te gospe ki cisti,mi smo doma v Zasipu in nujno potrebujemo ciscenje.

Lp,

Mirjnana
lahko me kontaktirate na :[email protected]

New Report

Close