Najdi forum

Pozdravljeni,ce ste bolani in brez denarja lahko pomagam tudi zaastojn ce imam cas,ker sem zelo socutna in razumevajoca,ce pa imate denar na razne luksuze in vam se ne da cistiti doma potem bodite razumevajoci in naucite se ceniti to delo,ne izkoriscajte te krize da druge podcenjujete,hocete resnicno lepo pocisceno,tudi ce ste najbolj zahtevni ok,poklicite moja urna postavka je 8 eur v Ljubljani,hvala lp

Presenecena sem kaj vse pisejo,prave diploma za cistilko,e vidite gospa jaz sem po poklicu ek tehnik a spretnost,natancnost,hitrost sem dobila ob rojstvu,to imam po mami,to enostavno mas ali nimas tega se ne da z nobeno solo narediti,ljudje smo razlicni,imam prijateljice ki raje preberejo knjigo kot da bi doma pocistile,zal mene moti mora biti vse v nulo da se sploh lahko usedem in sprostim,taka pac sem

Se čisto strinjam. Tudi sama se ukvarjam s tem. Imam izkušnje in poznam kolegice,ki tudi čistijo.
Niti dve nista enaki in vsaka ima različen pristop. Če ti to ni prirojeno boš bolj težko natančen in težko začutiš kaj je stranki pomembno.Nisem še našla strank, ki bi mi bile pripravljene plačati več, čeprav sem zelo natančna in mislim, da tudi hitra.

Pozdravljena CESNJA,moram priznati da je zelo malo takih ki znajo ceniti nase delo a vseeno imam 2 stranke ki me zelo cenijo in placajo vec kot zahtevam,zal za trenutne cene so krive zenske ki se ponujajo po oglasih,forumih,razumem da je kriza a ne smemo dovoliti da to izkoriscajo,zato cenite sebe in svoje sposobnosti ce ne vas tudi drugi ne bodo,lp

ce hocete da vam je dobro pocisceno,se mora tud placat posteno,a ta gospa katera hoce placat 2,50e za ciscenje me ne cudi da joj je cistilka sa enom krpom cistila wc i mizu,ce boste cistilku za 2,50e iskali nikoli ne boste kaksnu natancnu najdli.delajte vi gospa za 2,50e,ne podcjenujte cistilke,to je castno delo,ker zdaj delas kaj ti se ponuja,kaksnaje kriza,a vecina cistilki ima dokoncanu solu,samo zdaj ni izbire za delo.lp ce kdo rabi kvalitetno ciscenje naj me poklice,cena ciscenja 7e na uru,070281639

Vsem dobrim čistilkam in čistilnim servisom priporočam, da se pridružite primerjam.si – čistilni servisi. Sodelujejo zgolj z zanesljivimi, ki imajo registrirano dejavnost.

Stranke prejmejo 6 ponudb čistilcev – sami pa se odločijo glede izvajalca.

Lep pozdrav!

Jaz oščem delo čiščenja, likanja na Gorenjskem.

040/306-308

Priporočam lahko čistilni servis Čiščenje Aqua, ker me je prišlo ceneje kot privat, pa tud stojijo za tem kar naredijo, sem bil izredno zadovoljen, kar se pa cene tiče je tu njihov cenik za čiščenje.

Če katera išče pridno čistilko in vredno zaupanja mi lahko sporoči.Mi ji lahko zaupamo hišo vse nam pospravi,zlika ,pomije okna vse za 6,5 eur na uro z njenimi čistili in krpami.Mi ji nudimo samo sesalec.Pride enkrat na teden zjutraj,ko gremo mi v službo,šolo in ko se vrnemo je stanovanje čisto.Čisti na Bledu.z okolico,Lesce,Radovljica.

Če katera išče pridno čistilko in vredno zaupanja mi lahko sporoči.Mi ji lahko zaupamo hišo vse nam pospravi,zlika ,pomije okna vse za 6,5 eur na uro z njenimi čistili in krpami.Mi ji nudimo samo sesalec.Pride enkrat na teden zjutraj,ko gremo mi v službo,šolo in ko se vrnemo je stanovanje čisto.Čisti na Bledu.z okolico,Lesce,Radovljica.

Pozdravljeni

Pri nas izvajamo čiščenja ; hiš,stanovanj ,poslovnih prostorov,blokov ter stolpnic.
Prav tako izvjamo tudi druge storitve kot so vzdrževanje objektov ter slikopleskarska dela.

Smo zanesljivi ,konkurenčni ter zaupanja vredni .

Sm Sušnik http://www.sm-cistilni-servis.com

lp

Ce dela na crno,brez racuna,brez firme lahko racuna 6.50 ali celo manj ,ce bi morala placati si prispevke in ostalo potem sigurno ne more za to urno postavko

Pozdravljeni.. Ce kdo v Ljubljani potrebuje vestno, zaupno in pridno gospo za pomoc v gospodinjstvu (ciscenje, lilanje,..) se priporocam. Kot reference lahlo navedem, da sem dolga leta cistila v A banki, delala sem tudi v kemicni cistilnici in skrbela za cistoco in urejenost na raznih podrocjih. Za vec informacij mi lahko pisete na mail [email protected].

Dragi čisti apartmaji in kuće.Odgovorna sem vreden, delam urna postavka 6 ur eura.Slobodna I 10.09.2014.Samo Ljubljana.Kontakt:[email protected]

Pozdravljeni,

Iščem nekoga, ki je zanesljiv, odgovoren, natančen za čiščenje hiše 1x-2x tedensko v velikosti 190m2(tla, okna, stopnišče, 2x kopalnica, telovadni prostor, pralnica, shramba….) za daljše obdobje.Naša čistila in pripomočki, najraje v dopoldanskem času med tednom.Lokacija 5km iz Ivančne Gorice proti Stični.

Resne ponudbe prosim na [email protected] ali tel 040 427 277.

Lp

Iščem vestno, natančno in učinkovito gospo za čiščenje (novogradnja) v okolici Trebnjega- Velika Loka v septembru, ko se končajo dela v hiši….. čiščenje oken, ploščič in kopalnic z našimi čistili in pripomočki.
Lahko ste tudi iz Ljubljane in se vozite z menoj.
Prav tako iščem tudi osebo za urejanje okolice.

Urno postavko, z vašim opisom pišite na mail. Hvala!

Kontakt: [email protected]

poz zdravljeni

iscemo jaz in zena resne stranke za ciscenje ter druge storitve ko su:ciscenje his,stvanovanja,vrejanje vrtov,skrb za starejse osebe.it.izkusnje imamo zena je delala v aktivi v cistilnem srvisu ter smo imeli svij cistilni servis.zato vas prosim da klicete samo resni ali pa pisete na gmail:[email protected],gsm:040 427 045
stranke iz ljubljane in oklolice prideju v postev.lp

A mi prosim lahko kdo pove kako računati oz. koliko košnjo trave na precej nedostopnem terenu, s kosilnico in kosilnico na nitko tudi pulenje plevela? Za vsak odgovor bo mzelo hvaležna.
Mirjana

išćem kakšno hišo ali stanovanje za čišćenje lahko tudi likanje ljubljanska regija,vrhnika,logatec,borovnica,horjul,brezovica,dobrova,gaberje-na telefonsko številko-051-227-776

V Mariboru od 9 – 15 ure vam čistim, likam, sprehod ljubljenčka, varstvo najmlajših 5-6,5 €/uro. 070 232 256 Maja

New Report

Close