Najdi forum

pozdravljeni,

mene pa zanima, koliko plačujete za uro čiščenja (privat in ne čistilnemu servisu) oziroma ali je 6,5 EUR realna cena za čiščenje (in ne tudi za likanje)?

lp,

pia

mislim, da bi bila bolj realna cena, če gre samo za čiščenje stanovanja in če čistila priskrbite vi od 4 – do 5 eur uro. In v primeru, da oseba nima prevoza še del potnih stroškov za avtobus ali taksi, ali pa da ji vi omogočite prevoz. Nikakor pa se mi 6,5 eur ne zdi realna cena.

Za čiščenje velikega stanovanja plačamo 2,5€. Takrat ko se čisti smo zraven. Prejšna čistilka je pobrisala wc nato z isto krpo še kuhinjsko mizo.

6 oziroma 6,5 € če imam svoja čistila,(in tri različne krpe -1 za wc,1 za tla in 1 za pohištvo) če dajo pa oni čistila pa 5 do 5,5 €/h.Nikakor pa ne 2,5 € ker to je pa že izkoriščanje.

Za 5 EUR si pa sama čisti stranišče in vse ostalo!!!

Dajte punce malo z glavo mislit, kaj če bi čistile kar zastonj? Za 2,5 EUR je pa izkoriščanje, mene bi bilo sram enemu plačat toliko…realna cena je 7-8EUR, za kvalitetno delo!

hvala vsem za odgovore.
2,5 EUR se mi res zdi izredno nizka cena, sama sem pričakovala da bo cena okrog 5 EUR na uro. gospo sem iskala kar nakaj časa, bom videla kako se bo odrezala. ima pa lasten prevoz, za čistila pa nisem vprašala, bom videla.

lp

pia

Pa kaj si diplomirana čistilka al kaj. Daj malo premisli kaj pišeš.Realna cena za čiščenje je od 4-5eur in čistila damo mi.

Če pa se plača preko računa potem pa je možna taka cena kot si napisala ali še višja.V primeru, da si tako mislila se ti že v naprej opravičujem.

LP,

Črna mačka

Pa kaj si diplomirana čistilka al kaj. Daj malo premisli kaj pišeš.Realna cena za čiščenje je od 4-5eur in čistila damo mi.

Če pa se plača preko računa potem pa je možna taka cena kot si napisala ali še višja.V primeru, da si tako mislila se ti že v naprej opravičujem.

LP,

Črna mačka[/quote]

Saj meni je vseno za koliko delate, tudi če zastonj…vendar če si morate plačati prevoz, zdravstvo, pokojnino, nobene bolniške, neplačan dopust, brez regresa, brez malice…vam pri takšnem plačilu ne bo zneslo-razno če me prepričate? Jaz imam tarifo takšno kot je zgoraj, dela dovolj…nove stranke mi ni problem dobiti, saj te z časoma drugi iščejo…(reference)

Že od daleč se pa izogibam takšnega plačila, po pomožnosti dvakrat na mesec (vmes se tudi ne pritaknejo)…in takrat želijo imeti 200m2 očiščenih v dveh urah (generalno). Tako da vsem svetujem – ne delajte zastonj in ne izbijajte si cene na tako lahek način!

V Italiji plačujejo po 7 Eurou/h nekateri tudi po 9 eurou/h za čiščenje.

v ljubljani plačujemo 9 EUR/uro. čistila damo mi, prav tako sesalec…
Zgoraj vidim, da so cene nižje, ampak a v Ljubljani ali kje drugje?

V Ljubljani med 6 in 8€.

moja cena je 7 €, s tem da tud zlikam.

Cena čiščenja,za katero delam jaz je 6 eur na uro,s tem da občasno tudi likanje za isto ceno,čistila niso moja,zadovoljne stranke je največ,kar mi je plačilo,delujem pa v Lj in nj.okolici,lp

“jst pa…” mi pustite kontakt na ZS?

ne nikakor 4 eura.
4 eura se placuje ce se cistijo poslovni prostori
kar je veliko bolj povrsinsko delo kot je dom!
za dom je realno 6 eurov.
bolj je zahtevno.

hm, jaz dobim 10€ na uro, pa nimam svojih čistil, niti krp. Delam pa v Ljubljani.

za 10 € vam pridem pomagat, popoldne ali čez vikend, lp

Za deset evrov in štiri ure dela na dan jaz menjam službo. Resno.

Čistim,likam,(pomoč na domu),… za 6€. Imam izkušnje;Prosim pokličite na 041-870-245,031-648-243
lep pozdrav še naprej

New Report

Close