Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom cena brušenja in lakiranja parketa

cena brušenja in lakiranja parketa

Zanima me, kakšna je cena za brušenje in lakiranje parketa. Mojster mi je dal ponudbo 2.600.- sit za kvadratni meter, 4x lakiranje, lak da on. Ali je to veliko ali ne?

Vnaprej hvala!

naš je računal 1.100 (brez računa), material smo dali mi.

Se lahko dobi telefonsko in naslov, hulk?

Seveda,

Solar Žarko, Šalek 95, Velenje, tel. 041 653 253.

Potemtakem meniš, da je cena ugodna?

naš je pa s ptuja, če je še vedno aktualno, lahko pogledam za telefonsko.

zagrabite dokler lahko!!!! nama ravnokar polagajo parket (z računom, ker drugače ne moreš uveljavljati reklamacije, ki so pri parketarjih baje zelo pogoste…) cena skuapj s parketom in lakom pa bo okrog 5500,00 na kvadrat…. pa je bila to še najcenejša varianta… je pa res, da smo iz ljubljanskega konca…

punci, ce je to cena s parketom vred, vam je pa res ugodno naredil.

Meni je rekel parketar, da nam bo računal za brušenje in lakiranje 1.800 SIT, mislim, da brez davka. Pravijo pa, da je zelo dober. Za polaganje in vse ostalo pa 3.800 Sit

Glede reklamacij pri parketarjih pa je takole. Naš parketar pravi, da je veliko odvisno od lepila pod parketom in podjetje, pri katerem sem v petek kupila parket pravi, da je najpomembneje, da parket potem, ko je bil položen pustimo, da leži dobre deset do štirinajst dni. Šele nato se ga sme brusiti in lakirati.

Lp

Sade

kašen lak ste uporabili za lakiranje in koliko premazov? Zanima me kaj več podatkov o mojstru(ime, iz katerega konca, telefon)

Kakšen lak ste uporabili za lakiranje in koliko premazov? Zanima me kaj več podatkov o mojstru(ime, iz katerega konca, telefon)

New Report

Close