Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? Cena bele plombe?

Cena bele plombe?

M99 mi lahko pomagate pri katerem zobozdravniku ste bili na Parmovi?kaksne so izkusnje?ze dalj casa iscem primernega zobozdravnika, ker dosedaj so bili vsi grobi,dragi in sploh nemogoci.Hvala

Zadnjič sem bila s hčerko pri zobozdravniku in sem vprašalo koliko bi prišla bela plomba. (potrebovali sva jih obe):
Tukaj so cene:
-odrasli: 1 ploskev: 26 EUR, 2 ploskvi: 31 EUR, 3 ploskve: 46 EUR.,

– otroci: 1 ploskev: 10 EUR, 2 ploskvi: 20 EUR, 3 ploskve: 30 EUR.

Zadnjič sem bila s hčerko pri zobozdravniku in sem vprašalo koliko bi prišla bela plomba. (potrebovali sva jih obe):
Tukaj so cene:
-odrasli: 1 ploskev: 26 EUR, 2 ploskvi: 31 EUR, 3 ploskve: 46 EUR.,
-otroci: 1 ploskev: 10 EUR, 2 ploskvi: 20 EUR, 3 ploskve: 30 EUR.

Jaz sem včeraj na Hrvaškem plačala 35 € za 2 veliki beli plombi na šestici in sedmici.
Imajo pa hrvaški zobozdravniki nenormalno bolj človeški odnos do pacientov kakor naši.

Tisti ki navajate cene, lahko prosim še navedete ime zobne ordinacije? Hvala 🙂

Kje?

Meni bi bilo še najbolj všeč kje ob morju recimo Reka, Istra, da grem spotoma še na izlet.

Pozdravljeni,

2 leti nazaj mi je (druga) zobozdravnica na 5ici delala belo plombo in je rekla, da bo brezplačno, ker sem imel na zobu že prej belo plombo in je to bilo pred letom 2012 (oziroma 2010). V glavnem nekaj v smislu, da je brezplačno ker je plomba bila izdelana prvič brezplačno (sem bil mladoleten). Letos mi je druga zobozdravnica zaračunala doplačilo za plombo na tem istem zobu. Sicer “samo” 25€ a vseeno me zanima zakaj je zdaj bila zaračunana prej pa ne? Hvala

Pozdravljeni davkoplačevalci:

Danes je moja draga prišla iz Ljubljane ( od zobozdravnice) in mi je povedala, da je plačala več kot 85 EUR za dve beli plombi in to s popustom. Popust je dobila kao ker ni prejela računa. Še to naj povem, da je bila pri zdravnici na koncesijo.

Da so te bele plombe ena čisto navadna sleparščina, bom povedal v nadaljevanju:
Če bi uporabili staro amalgamsko plombo, ne bi bilo doplačila.
Uprašanje:
Zakaj je sploh doplačilo za belo plombo.

Pozdravljeni,

koliko dajete za bele zalivke pri zobozdravniku v zdravstvenem domu?

Bela plomba se smatra kot dodatna storitev in jo koncesija ne podpira če sem prav slišal oz. jo delno krije… In zato tisti zobozdravniki ki imajo koncesijo ceno ene plombe navijejo na 100 eur vendar se nekateri ne zavedajo da v privatnem zobozdravstvu je cena dosti cenejsa… v zobna-ordinacija.com ma plombe od 45 do 80 eurov in sem res zadovoljen s kvaliteto…

Hei. Jaz sem bila danes pri zobarju v Prekmurju in sem plačala za belo plombico na 5ici 3 e. 🙂 SREČKA JAZ.

New Report

Close