Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? Cena bele plombe?

Cena bele plombe?

Koliko stane bela plomba pri privatniku?

Odvisno na katerem zobu…drugače pa od 30 eur naprej…

pa od materialov ki jih uporabljajo tudi

plomba zadaj približno 60€

*****Tudi zate sonce sije****

Jaz sem prejšnji petek plačala 45 evrov. Dobila sem injekcijo in plombo na šestico.

Potem sem jaz poceni prišla skozi.Prjšnji mesec sem dala 23E.Zob nekje v sredini.

kaj sprašuješ sao za doplačilo bele plombe namesto sive ali za plombiranje celotnega zoba. Cena 60 Eur je pomoje za popravilo ceega zoba.

45 do 60 €, odvisno od velikosti.

Bi lahko še priporočali kakšnega zobozdravnika? Ljubljana z okolico.
Hvala.

v ZD lani 13 eur

Jaz sem ravno včeraj plačala 100 € za plombo na šestici! Mi je rekla, da so take velike plombe tok drage. Drugače mi je zamenjala analgamsko plombo, ki je izpadla. Pa nisem imela pol več izbire, kot pa plačat. Me je mal okrog prinesla, a ne? 🙁

Vsa tragika plačil ali doplačil je v tem,da ne vprašate takoj ,koliko bo za plačat ali doplačat zalivka.Bele plombe držijo manj časa,profit IMA SAMO ZOBOZDRAVNIK.

Cena bele plombe pri privatniku je od 35 Eur dalje, odvisno od velikosti in št. ploskev.Sama sem za res veliko plombo na šestici, 3 ploskve dala 85 Eur.

Kot vidim ,pri nas so cene zobozdravstvenih storitev gromozansko visoke…
Pred pol leta sem bil na dopustu v Makedoniji in mi je padla plomba…sel k privat zobozdravniku,
inekcija,in bela plomba 6 evrov…
pred mesecem dni,sem sel zopet v Skopje zamenjat 6 plomb in odstranit kamen…
in me je koštalo:

letalska karta 160 evrov
nocitev 30 evrov
odstranjevanja kamna 5 evrov
plombe in inekcije 60 evrov
skupaj torej 255 evrov

Ja jest hodm v LJ na Parmovo, delata dva in sta zelo prijazna, cena velike plombe 45 evrov, mala 25 evrov, inekcija 8 evrov.
Če je kaj anrobe pokličem in sem čez 3 dni že dol, naredi hitro in dobro.
Če bi si kdo mal zamislu, kolk gnarja zmečemo stran za avto, žure, trgovine, izlete, tehniko pol je tole 45 evrov zelo mal proti tistemu, kar sem napisal.
Meni se ne zdijo pretirano dragi btw saj se gre za naše zdravje…..škoda pa izgubljat besed o javnih zobozdravnikih, čakalne dobe, zobozdravnik se bo lotil najmanj problematičnega zoba, naročanje na 1 leto, ….škoda časa.

Pred 3 meseci sem plačal pri nas za belo plombo 5eur. Danes pa pri istem zobozdravniku za isto belo plombo 30eur!!! 600% dvig. Imam urejeno obvezno + dodatno zavarovanje. KATASTROFA!! Postajamo država za bogataše! Bog ne daj da kaj zboliš, bolje da umreš.

Pa še nekaj bi povedal, kot tukaj berem stane cca 30 eur pri privatniku. Pa saj nisem nor, da v prihodnje čakam 2 meseca na vrsto v bolnišnici, z urejenim obveznim in dodatnim zavarovanjem, potem pa mi zaračuna isto ceno kot pri privatniku!

Cenik belih plomb
http://www.zobozdravstvolavtar.com/cenik.html

So že kaj nižje cene belih zalivk?

Ali bi mi lahko kdo posredoval natančnejšo informacijo glede zobozdravnika v Makedoniji ali Črni gori?
Hvala

New Report

Close