Najdi forum

Hej,

imam eno tezavo in upam, da mi boste napisali svoja mnenja tako fantje kot punce, moski oziroma zenske.Zanima me kako gledate na celulit? Torej zenske, ali ga imate in kaksen odnos imate do njega? In za moske:kaj menite o punci, ki ima na stegnih vidne mascobne blaznice? Ali vas fejst odbijajo?
Jaz se namrec ful sekiram, ker se mi je nabralo ze nekaj mascob pod kozo, kjub temu da se kar precej ukvarjam s sportom in na splosno nimam prevec kilogramov.
Resitev se vidim samo v liposukciji, ki pa si je treuntno se ne morem privosciti :(((.

Vsem hvala za odgovore.

Pozdravljena!
Če imaš možnost preberi o tej nadlogi v zadnji št. revije ONA, ali še bolje na teh med.over.net straneh so nekje ženske težave ( pojdi na osnovno stran ). Tam super piše vse.

Celulit prizadane dekleta in ženske vseh postav – tudi suhice.
Zelo pomembna je prehrana in gibanje, skoraj edina rešitev za odpravo pa je masaža. Priporočajo ročno masažo z brisačo v katero zavijemo kocke ledu, da se pore razširijo…
Pa kaj bi govorila poskusi prebrati nasvete strokovnjakov – meni je sedaj veliko bolj jasno, saj je razlaga taka, da jo tudi laiki razumemo.

Živ!
Veliko tekočine, sadja in zelenjave. Pravilna prehrana ti bo pomagala. Koristila ti bo tudi čisto preprosta masaža (če ga imaš veliko – krema proti celulitu) z navadno kremo ali mlekom za telo. S krožnimi gibi jo počasi vtiraš na dele ki so prizadeti.

Poskusi!

Veš kaj je meni rekel dragi??!!!

Lepo jutro, prva se zbudim. Še v spodnjicah in srajci pripravim zajtrk(jajca na slanini),vse lepo pripravim, da bo jutro ja romantično. Pride iz spalnice, se vsede, jaz še šetam po kuhinji.

Kar na enkrat zaslišim:”Dej oblec se, ker mi apetit kvariš s tem celulitom!!””

Najraje bi mu tista jajca vrgla na glavo. Mislim kaki celulit, jaz ga nisem nikoli opazila, njega pa moti!
Vsa užaljena ga zdaj večkrat špiknem(ne, ne tega ne smem, saj veš celulit!!)

Če mu ni kej prav lahk pa kar spoka-BREZCELULITNEŽ!!!!

HUDA BERTA

Berta hahahha 🙂 a mu pol nisi jajc vrgla na glavo ? joj no ! mogla bi jih ker si jih je zaslužu:) No jaz ko sem bila še malo mlajša mi ni bilo nikoli jasno zakaj se ženske sekirajo zaradi celulita .. zdej ko ga pa imam pa mi je vse jasno !!!!
Ne vem sicer kako se odpravi .. baje tud ful pomaga če se ko si pod tušem po stegnih stuširaš malo z mrzlo vodo in takoj po tem z vročo in to parkrat ponoviš ..neki bolši pretok je potem al kaj !
mene celulit moti ker se mi ne zdi moja zadnjica ravno privlačna v kopalkah al pa npr. v tangica¨h!! tud če bi hotla bit sexy za mojga tipa pa bi si oblekla kake čipkaste tangice.. a bi blo to res sexy ? I dont think so ! hehehe
sam ne pa bit zakompleksane zarad tega ker sem sigurna da ce te ma tip rad mu je vseeno za tist celulit ki ga imajo itak skoraj vse ženske !

Zivjo,
tako kot večina žensk danes, na žalost nas je to doletelo imam tudi jaz malo celulita in nisem debela. S tem se ne obremenjujem preveč, in svetujem vsem puncam enako, kajti debele ali suhe vse ga imamo, nekatere več druge manj.
Za fante pa pa bi rekla le to, da tisti ki vas ima resnično rad, mu ni mar za kilogram preveč ali pa celulit na stegnih. Ne se sekirat.
LP

men se pa zdi mal celulita na ženski ritki izjemno privlačno. maš vsaj kaj za prijet 🙂

Pomaga tudi, če uporabiš pri tuširanju krtačo iz naravnih ščetin. Ta spodbuja cirkulacijo in odstranjuje odmrle celice – koža pa postane super!

V naravnih scetinah so idealni pogoji za razvoj razlicnih bakterij. Poleg tega taksno praskanje koze unicuje njen naravni pH in povrhnji sloj “dobrih” bakterij. Rajsi poskusi z masazo!

Punce ne se sekirat, le redke se ne srečajo z njim ali pa kar vse. Tudi moja ga že malo ima pa včasih zganja tak cirkus zaradi tega, jaz pa se sploh ne sekiram. Pride pa od nezdrave prehrane in ozračja itd. Pa tudi preveč se ženske včasih hočete primerjati z raznimi zvezdami, ki jim za ritjo hodi plastični kirurg in kar sproti popravlja in zateguje kožo. Če vas ima tip rad, bo imel rad tudi celulit. Berta ti mu pa drugič kar vrži jajca v glavo, ker mu ni všeč, bi bil lahko vsaj tiho. LP Igor

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close