Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje Celovec in nosečniške cunje!

Celovec in nosečniške cunje!

Ojla,

samo še zdele vas zamorim pol pa neham. Jutri grem v Celovec, ker tudki nisem nič našla za oblečt. Svetovale ste mi H&M in C&A.

Ali mogoče katera ve še za kakšno štacuno, da bi čimveč pogledela, če bom že tam?

Vam bom zelo hvaležna za odgovore.

Brina

A v Celovcu imajo za nosečke v H&M? Jaz se tega oddelka ne spomnim.
Mya

Jaz sem zase kupovala v C&A, so res cenejše kot pri nas. Imajo jih tudi v H&M (zagotovo je ta oddelek v Südparku, ne vem pa če tudi v centru).

Lp Lunca

Lunca,

kje je ta Sudpark?

Skico, kako prideš do Sudparka najdeš na njihovi spletni strani http://www.suedpark.at

Ojla,

hvala punce, sem že nazaj. Sem našla brez problema. Opravla sem pa v pol ure. Kupila sem si štiri hlače in eno srajčko in tri majice. Moj je hotu na vsak način, da si še nabavim, ampak jest mislim da je za prvo silo dovolj. Sem ful zadovoljna, ker v Lj. je res beda. Tle so pa vsaj modeli takšni kot pri običajnih hlačah, z izjemo trebuščka.

Brina

jaz sem bila tudi v celovcu, pa nic pametnega!! v lj je vec izbire, pa se lepsi kroji so!! rabim pac malo lepse cunjice, ker bom delala do konca nosecnosti!!

aja, bila sem v LA VIE!

New Report

Close