Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Estetska in plastična kirurgija Celostno pomlajevanje obraza

Celostno pomlajevanje obraza

Pozdravljeni,

stara sem 40 let, malce me je že načel zob časa, čeprav lepo skrbim za kožo. Opažam seveda crow feet gubice ter povešanje spodnje polovice obraza, predvsem na področju nazolabialnih gub. Tudi volumen ustnic se je zmanjšal.
Vem, da tako sveovanje seveda zahteva pregled v živo, predvsem pa bi me morali videti…pa vseeno…me zanima, če lahko sploh poveste, kakšna je približna cena takih kombiniranih popravkov, kjer seveda ne bi šla v ekstreme. Želela bi le par let manj na obrazu, vendar je bi želala zdaj polnih ličnic in ustnic, ki že v osnovi niso bile moje. Saj me razumete, le zavrteti čas nazaj:).
In še kakšna je trenutna čakalna doba pri vas?

Hvala.
Manja

Pozdravljeni, imate zelo podobne težave, kot veliko naših strank, in v pravem času ste se odločili, da glede tega nekaj storite.
Kot ste tudi sami pravilno ugotovili, je napovedati ceno nemogoče brez obiska in svetovanja v živo, saj lahko količina uporabljenih preparatov precej niha. Najverjetneje bi potrebovali malo botoksa in mililiter ali dva polnil s hialuronsko kislino. Pri nas smo zagovorniki zmernosti in naravnega izgleda, zato s količinami ne pretiravamo, ampak želimo obraz (ali telo) le osvežiti, ne pa predrugačiti.
Dobrodošli!

Lep pozdrav,
Nevio Medved, dr. med.
specialist plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije
MedvedVišnjar estetska klinika

Medved Višnjar estetska klinika Nevio Medved, dr. med, specialist plastične kirurgije Igor Višnjar, dr. med, specialist plastične kirurgije Cesta v Mestni log 55 Ljubljana + 386 31 858 905 [email protected] www.medvedvisnjar.si

New Report

Close