Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Alternativa Zdravilstvo Celoletni nealergijski rinitis

Celoletni nealergijski rinitis

Spoštovani. Že pred 6 leti so mi podali diagnozo celoletni nealergijski rinitis (kožni testi, odvzem krvi). Od takrat jemljem tablete proti alergiji, ki pa ne pomagajo najbolje. Osebnega zdravnika sem že večkrat povprašala kaj bi se še dalo narediti, pa je bil odgovor, da bom morala pač jemat tablete-vedno! Po brskanju interneta pa sem zasledila, da obstaja testiranje za protitelesa IgG (ali IgA), ki pa lahko kažejo na določene bolezni želodčnočrevesnih poti. Naj povem, da imam vedno občutek napihnjenosti, na koži na spodnjem delu noge pa sem tudi pred leti dobila neko rdeče znamenje, ki ne izgine (dermatologinja je rekla, da je vnetje??). Ali po vašem menju kaže to na kandido (glede na vprašanja za kandido kaže, da jo imam), celiakijo ali celo Morbus Chron? Po možnosti sem pa še zakisana…to bi pomenilo, da ne bi smela jesti nič!? Zdaj jem veliko mlečnih izdelkov, pusto meso, OH pa le polnozrnate. Kateri testi so po vašem mnenju potrebni? Kako določiti pravo bolezen?

Določite lahko celokupni igE, vendar pred tem en mesec ne smete uživati nobenih antihistaminikov ali kortizona. Če bo vrednost visoka, potem je smiselno jemati antihistaminike, saj reagirate na alergijo tipa I. če pa bo vrednost nizka, pa je to nesmiselno, saj imate težave z alergijo tipa IV (kontaktna alergija z zamikom, ki nastane v črevesju). To so alergijske reakcije, ki jih ponavadi sploh ne opazimo, šele, ko se stanje poslabša, se pojavijo zunanji znaki, ki jih povežemo z alergijami.

Alergije tipa IV se dajo čudovito testirati in pozdraviti z bioresonanco in to je tista fantastična lastnost, ki jo izkoriščamo za zdravljenje alergij.

Sluz pa se lahko pojavi tudi zaradi preobremenjenosti organov za razstrupljanje: črevesje, ledvice, jetra … Če imate kandido, potem je lahko to eden od bistvenih razlogov za samozastrupljanje. verjetno ste prebrali moj članek o glivicah, ki sem ga objavil v forumu in veste, kako nevarni so afla toksini. Verjetno ste tudi zakisani, kar pa lahko izmerite z indikatorjem za merjenje pH.

Kar se pa prehrane tiče – na rapolago imate dve možnost:
– lahko se sami sebi smilite, kako ne morete ničesar jesti
– ali pa vzamete spremenjeni jedilnik kot možnost, da odkrijete nove recepte in si izboljšate kakovost življenja. Odločitev je vaša, vendar vas je z veliko verjetnostjo prav napačna prehrana pripeljala do zdravstvenih težav.

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

New Report

Close