Najdi forum

Čelo

Spoštovani!
Zanima me, ali se da preoblikovati čelo? Moje čelo je nekako, kot da ga ni, kot da me je v otroštvu nekdo lopnil z lopato, da obraz od nosu gor poševno prehaja v lobanjo oz.skalp. To precej kazi moj profil. S pričesko se da malo pomagati, vendar je za to treba veliko frizerske spretnosti…
Upam, da razumete vprašanje?

Pozdravljeni

Načeloma se čelo, da preoblikovati, vendar gre za obsežen poseg na frontalnih kosteh.

Priporočam vema pregeld v naši ambulanti, kjer vam bo kirurg po pregeldu in pogovoru razložil možnosti

Lep pozdrav

Aleš

Spoštovani,

tudi mene zanima ista stvar…. čelo postrani nazaj. Ali lahko prosim samo na kratko opisete kako poseg izgleda (poteka), ker si ne predstavljam kako se da preoblikovati lobanjo (kaki vsadki morda)? In kakšna je okvirna cena takega posega?
Tudi vas bi prosil za kake informacije Lija, ce ste jih ze dobili.

lep pozdrav

Pozdravljeni

Čelo lahko preoblikujemo na več načinov . Izbira je odvisna odvrste in obsežnosti estetske motnje.
V osnovi ga lahko preoblikujemo:
s preoblikovanjem skeleta lobanje. Kosti razrežemo in jih premaknemo ter učvrstimo v novem položaju
Z vsadki odvzetimi z lastnega telesa
z vsadki – protezami oziroma z vsadki iz kosti podobnih materialov
za manjše nepavilnosti s polnili ( maščoba, hialurosnka kislina)

Cena je odvisna od izbrane možnosti tako, da jo je potrebno sestaviti za vsak primer posebaj.
Priporočam vam pregled v naši ambulanti, kjer vam bom lahko konkretno svetoval.

Lep pozdrav
Aleš

New Report

Close