Najdi forum

Dva dni nazaj mi je zobozdravnica poskušala izpuliti modrostni zob,kar pa ji ni uspelo.Naslednji dan sem odšla na krg kjer pa sva se z zdravnikom dogovorila glede na to da so se mi zelo povečale bezgavke prestaviva poseg in najprej pojem antibiotike.Tako da mi se dal lokalno injekcijo proti bolečinam in kožo ob zobu obrezal.To je bilo včeraj,danes so bolečine popustile ampak čeljusti pa ne dobim bolj narazen kot za slaba 2 cm.Ali bo to izvenelo?Sicer pa je še vedno prisotna oteklina.
Lep pozdav!

Spoštovani, mislim, da sem na vaše vprašanje že odgovoril, ampak označeno imam, da še nisem. Medtem se je gotovo že vse uredilo. Težje odpiranje ust je po posegu na modrostnih zobeh normalno in postopama izzveni. Ukrepati je potrebno, kadar so pridruženi še drugi znaki, ki bi kazali na morebitno okužbo. Ukrapanje je odvisno od izraženosti teh znakov (antibiotiki, drenaža rane…). Lep pozdrav, DD

********************************************* David Dovšak, maksilofacialni kirurg Dentalni kirurški estetski D center Rakuševa ulica 6 SI – 1000 Ljubljana T: 030 643 693 E: [email protected] www.d-center.si

New Report

Close