CELJE Ginekologja
Pozdravljeni
Vidim, da lahko tudi dam pohvale, sem se odločila za bolnišnico CELJE, ginekološki oddelek. Naprej bi rada lepo pozdravila vse zdravnike in medicinsko osebje že omenjenega oddelka. Bila sem več v bolnišnici kot doma, in prav čisto vse vem glede ginekološkega oddelka, ki je primarij D.R. Weber. Dala sem že javno pohvalo v novi tednik celjski, ki si tudi zaslužijo javno pohvalo preko interneta. Bila sem tudi drugje v bolnišnici ginekologija, ampak niso tako kot v celjski bolnišnici oz, ginekologija. Ne morem niti napisati niti povedati kako so dobri od zdravnikov do medicinskega osebja. Bila sem tako bolana, da so me z rešilcem pripeljali v bolnišnico, ki sem bila skoraj na nitki življenja, bila je ura okoli pol dveh zjutraj, ki je bil dežurni zdravnik d.r.Simoniti, ki bi se mu rada zahvalila, ki je tako lepo ispeljal operacijo, do mene je bil tako prijazen požrtvovalen (saj je takšen do vseh pacientk) Ko sem ležala v sobi me je prišel pogledati in me je vprašal kako se počutim vam povem, da mi je omilil bolečine. Medicinsko osebje pa je bilo tako prijazno, da se sploh ne, da opisati, ki še nikjer v bolnišnici nisem kaj takega doživela.Saj bi tudi napisala vse po imenu medicinskih sester pa se sedaj ravnokar ne spomnem samo ene, ki se piše ZORKO.Vem, ko sem ležala v sobi je sestra ZORKO prišla do mene, ki je prišla v popoldansko izmeno in me je začela božati in me je po priimku poklicala pa je povedala, da je slišala kako boga sem bila, takoj so me bolečine minile.Taka prijaznost ljubeznivost požrtvovalnost, od zdravnikov do medicinskega osebja. Spoštovani d.r. Weber vam isto se zahvaljujem imate enkratno ekipo oz. zdravnike in med. sestre. Nikoli vas ne bom pozabila posebej pa d. r. Simoniti še enkrat vam hvala v beli obleki. Želim, da bi še vedno ostali tako dobri pošteni iskreni prijazni požrtvovalni pravijo, da dober glas seže v deveto vas. Tukaj preko interneta želim javno pohvaliti že vse omenjene, in želim, da ostanete takšni kot do sedaj pa SREČNO
U. R.
Spoštovana U.R.
ne morem ničesar komentirati, glede bolnice v Celju. Sem pa zelo vesel, da lahko pohvalite osebje v celjski bolnišnici, rad bi samo dodal, da poznam ljudi v ZZV- celje z g. Erženom na čelu, nimajo zaston certifikat ISO 9001, Tudi jaz mislim, da se v Celjski regiji delajo veliki premiki na zdravstvenem področju, zelo pozitivno.
Mogoče pa lahko s takim načinom res kaj spremenimo, pa naj postane tale forum referenca za zdravstvo, ali pa tudi ne. Lahko pa ta forum pripomore, da se bo kje stanje spremenilo.
Želim vam dobro okrevanje in hvala, ker ste z nami delili pohvalo.
primož
Gospod Primož
Vesela sem, da ste se odzvali glede bolnišnice Celje, in se vam zahvaljujem na lepih željah. Še enkrat lahko povem, da bolnišnica Celje posebej pa ginekologija, so za javno phvalo ponovno pozdravljam vse skupaj v Celjski bolnišnici, od zdravnikov, med. sester in strežnic ENKRATNI SO.
Vso srečo jim želim pacientka U. R.Primož je pisal/pisala:
>
> Spoštovana U.R.
>
> ne morem ničesar komentirati, glede bolnice v Celju. Sem pa
> zelo vesel, da lahko pohvalite osebje v celjski bolnišnici,
> rad bi samo dodal, da poznam ljudi v ZZV- celje z g. Erženom
> na čelu, nimajo zaston certifikat ISO 9001, Tudi jaz mislim,
> da se v Celjski regiji delajo veliki premiki na zdravstvenem
> področju, zelo pozitivno.
>
> Mogoče pa lahko s takim načinom res kaj spremenimo, pa naj
> postane tale forum referenca za zdravstvo, ali pa tudi ne.
> Lahko pa ta forum pripomore, da se bo kje stanje spremenilo.
>
> Želim vam dobro okrevanje in hvala, ker ste z nami delili
> pohvalo.
>
> primož