Čebelji strup kot zdravilo
Pozdravljeni,
me veseli, da je nastal še ta forum, zelo dobrodošlo!
Sama izredno cenim čebelje pridelke, v svoji “domači lekarni” imam na zalogi vseh osnovnih pet – med, cvetni prah, matični mleček, propolis in celo – čebelji strup 🙂 (v obliki kreme – ta Medexova novost je zelo dobrodošla za ljudi s težavami v sklepih).
Ker imam kljub relativni mladosti (cca.30) določene težave z bolečimi sklepi, sem se, preden bi posegla po močnih zdravilih s hudimi stranskimi učinki, poskusila pozdraviti s starim ljudskim zdravilom – čebeljim strupom, tudi na priporočilo znancev, ki so si s tem že pomagali.
In ne glede na to, da sem v to verjela, me je rezultat kljub temu presunil – popolno prenehanje bolečin in zatikanja sklepa že po enem samem piku!! (pred tem pa bolečine pol leta!!)
Z veseljem bi to svetovala tudi drugim, ki imajo revmatične težave, ampak z malce previdnosti – vedno namreč obstaja tudi možnost alergične reakcije (a hude so k sreči zelo redke).
No, sama sem to vzela v zakup in “riskirala”, ker mi vseeno pomeni veliko več, da se je na ta način dalo izogniti zdravilom.
Zelo bi me veselilo, če bi še kdo spregovoril o svojih morebitnih izkušnjah s čebeljim strupom (ali drugimi pridelki)!
čebelica:
ali lahko kaj vbeč poveš ako v praksi zgleda, al si samo kremo vtreš, al kako te strupe od pika ddobiš v telo , ne znam si razložit- ker praviš da to ni neposredno preko čebele
hvala za odg
Forum je zaprt za komentiranje.