čebele
ojla,
o tem sem tudi jaz brala v nekem zdravstvenem priročniku, preverila pa (seveda:) (še:)))) nisem.
Naj pozdravim še vse druge s tega foruma. Niste mi tako tuji, kot sem vam jaz. Že dalj časa vas berem, zdaj ko sem prebolela prvi šok po diagnozi, pa se bom tudi sama kdaj oglasila. Za začetek naj povem le to, da je moja “usoda” zelo podobna špelinini. Za razliko od nje je nosečnost že za mano – uspešno. Zdravje pa mi zdaj ne nagaja.
lahko noč – še se beremo, čeprav ne bom med najbolj vestnimi in ažurnimi dopisovalci …dokler ne bom spet v službi, bom imela bolj malo časa za internet:))))))))
t
zdravo
kako praviš? nesrečno naključje? očitno meni tu nekaj informacij manjka… in če te prav razumem, mi je iskreno žal, da sem se primerjala s špelino … spomnim se njenih zapisov na tem in sosednjem forumu o tem, kako je med nosečnostjo zvedela, da ima MS
podobno kot jaz, je prej že imela enega otroka in so jo obhajala podobna občutja kot mene – tu sem videla primerjavo, nisem pa zasledila kakega nesrečnega epiloga … še zdaj ne vem, če te prav razumem, vsekakor bom šla takoj preverit, če najdem kaj na forumih
in če je tako, kot mislim, se iskreno opravičujem – nič hudega sluteč, sem naredila povsem neprimerno primerjavo in celo z izborom besed stvar še poslabšala
s tistim “za razliko od nje” sem želela povedati le, da nisem več noseča, z “uspešno” pa da sem rodila
upam, da ne bom še s tem pisanjem kaj zakomplicirala
grem gledat, če sem kaj izpustila
t
našla
zelo zelo mi je žal
preden sem se včeraj oglasila, sem namreč brskala tudi po postu, na katerem je objavljen link na žalostno novico, a nisem kliknila nanj, saj nisem niti slutila, kaj se skriva pod njim
iskreno se opravičujem za neželen spodrsljaj
špelin@: iz srca sočustvujem s tabo in ti želim, da bi zmogla tudi to preskušnjo s čvrstostjo, kakršna se kaže iz tvojih razmišljanj ob drugih pretresih v tvojem življenju
vsaka nadaljnja beseda bo preveč
lp, t